Oportunități pentru tine. Investește încredere în camioanele rulate Scania

Categorie: Comunicate de presa

Dimensiunea, puterea și capacitatea unui camion sunt principalele caracteristici care determină prețul acestuia. Desigur, pentru un potențial cumpărător poate apărea întrebarea: este mai avantajos un camion nou sau unul rulat? Oricare dintre aceste două variante are avantajele și dezavantajele sale.

O investiție profitabilă înseamnă siguranță și fiabilitate la un preț avantajos. Scania Used Vehicles vine cu mai multe oportunități. Iată principalele motive pentru care să alegi camioanele rulate Scania aici.

Profitabilitatea. Prețul avantajos

 Prețul scăzut este, de departe, principalul motiv pentru care investitia într-un camion second hand merită. Cumpărarea unor astfel de vehicule a rămas o opțiune atrăgătoare pentru investitori. Iar unul dintre principalele avantaje în cumpărarea unui camion sau a unui cap de tractator second-hand este prețul mult mai redus.

Inainte de cumpărarea camionului, trebuie totuși să va interesați și despre detaliile legate de vechime și întreținerea camionului. Dacă vehiculul este într-o stare foarte bună, atunci poate să aibă aproape aceeași calitate ca unul nou.

Poți avea un vehicul de lux la un preț mult mai mic. În cazul vehiculelor rulate Scania, exemplele durabilității și fiabilității sunt nenumărate. Astfel alegi performanța la un preț cu mult mai redus. Plus că poți beneficia de numeroase oportunități financiare.

Reducerea riscului la alegerea unui camion second-hand

 Pentru a veni în ajutorul clienților, Scania oferă Vehiculele aprobate Scania. Acestea sunt atent evaluate de către tehnicienii Scania, procedurile fiind aceleași ca în cazul celor noi. Astfel riscul achiziționării unui vehicul rulat devine nul. Concentrează-te pe obiectivele tale și fă-le să devină realitate. Poți avea încredere în camioanele rulate Scania!

Avantajele camioanelor second-hand nu se opresc la prețul la care pot fi găsite. O investiție mai mică poate fi amortizată mai repede. În plus, garanția camioanelor rulate Scania vă vor oferi siguranța de care aveți nevoie atunci când faceți o nouă achiziție.

Scopul camioanelor Scania este de a menține afacerile profitabile. Iar atunci când obiectivul vânzătorului este același cu cel al cumpărătorului, succesul vine de la sine. Ne dorim să alegi un partener pentru afacerea ta, nu un simplu vânzător.

Camioane verificate – siguranța și calitatea garantată Scania

 Durabilitatea, fiabilitatea, rezistența, toate acestea au potențat încrederea clienților noștri în decursul timpului. Scania își dorește să ofere siguranață și performanță, tocmai de aceea vehiculele aprobate Scania sunt garantul unei investiții de succes. Iar numărul mare al kilometrilor pe care camioanele noastre i-au rulat sunt dovada clară a performanței Scania pe șosea.

De ce? Pentru că știm că cea mai bună soluție pentru tine este siguranța. Alegând un vânzător autorizat îți vei atinge obiectivele. Susținem afacerile profitabile și știm ce contează pentru tine. Programl de reparații și întreținere Scania îți vine în ajutor cu un pachet de asistență. Astfel, suntem mereu disponibili pentru a-ți oferi serviciile noastre la prețuri minime.

Mai multe posibilități. Mai multe oportunități

 Când începeți să vă documentați în ceea ce privește un camion rulat veți observa că există o piață imensă. Piața globală pentru camioane second-hand este foarte permisivă, atât pentru buzunarele dumneavoastră, cât și pentru preferințe legate de viteză, capacitate cilindrică, etc. Scania Used oferă soluții de finanțare ce constau în pachete flexibile, astfel vei ști exact costurile și vei putea manageria riscul rentabil pe toată perioada utilizării vehiculelor Scania.

În plus, te ajutăm să evoluezi. Așa cum am spus, pe lângă o investiție sigură, ne adaptăm întotdeauna planului dumneavoastră financiar. Avansul este de 10%, iar rata lunară poate începe de la 700 de euro plus TVA pentru camioanele cu anul de fabricație începând cu 2008. Astfel vei avea o investiție adaptată planului tău.

Și totuși, de ce Scania Used Vehicles?

Modelele de camioane de la Scania, inclusiv cele rulate sunt cunoscute pentru performanță, servicii ireproșabile și fiabilitate. Alegeți un produs pe care vă puteți baza oricând.  Scania Used Vehicles vine în ajutorul celor interesați cu o oportunitate unică. Am adus cel mai mare centru de vehicule rulate din Sud-Estul Europei în România. În centrul Scania Used Vehicles puteți găsi toate brand-urile de camioane.

Precum cele noi, multe camioane rulate Scania oferă aceleași caracteristici: durabilitate, rezistență și fiabilitate. Toate aceastea la un preț redus comparativ cu un vehicul nou. Tot ce înseamnă camioane rulate Scania poate reprezenta alternativa optimă.

Încă te mai întrebi de ce Scania Used Vehicles? Pentru că e important să știi ce cumperi, tocmai de aceea avem grijă de ceea ce îți oferim.

Verificarea calității. Garanția și susținerea investiției tale. Performanță și durabilitate.

 

 

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Oportunități pentru tine. Investește încredere în camioanele rulate Scania


Alte articole

Adauga comentariu