Online PR Boot Camp revine cu a patra editie

27 august 2012

Pe 19 si 20 septembrie 2012 va avea loc a patra editie Online PR Boot Camp, un training intensiv de 2 zile de social media si online PR pentru comunicatori, organizat de Evensys. Evenimentul isi propune sa ofere un bagaj de cunostinte de baza despre noile medii de comunicare si sa dezvolte abilitatea de a realiza o strategie social media corecta, folosind tactici specifice.
Trainingurile vor fi sustinute de specialisti independenti sau din agentii interactive si companii specializate in comunicarea digitala. Participantii vor descoperi cum pot folosi noile tehnici si instrumente disponibile, integrandu-le in strategia de comunicare, cum sa creeze si sa aplice tactici online de succes dar si cum sa construiasca si sa mentina reputatia unui brand pe canalele online.
Printre invitatii la training se numara Cristian China-Birta (Co-fondator, Blogal Initiative), Monica Jitariuc (Online PR Director, The Practice), Alexandru Negrea (Social Media Manager, BCR), Cristina Bazavan (Jurnalist si Blogger, Bazavan.ro), Cristian Manafu (Managing Partner, Evensys ), Costin Cocioaba (Owner, Refresh.ro).
Participantii la training vor primi Online PR Handbook, un manual util pentru orice practician din domeniul Relatiilor Publice. Brosura contine informatii practice, notiuni, termeni si definitii din social media si Online PR, fiind un bun indrumator pentru cei care doresc sa se perfectioneze si sa foloseasca in mod avantajos aceste concepte. Manualul este atat un rezumat cat si un suport pentru cursul intensiv de 2 zile si este un ghid generic al omului de comunicare.
Online PR Boot Camp este adresat oamenilor de comunicare si marketing din companii si agentii de PR si advertising. care doresc sa fie la curent cu cele mai noi tendinte din new media si sa afle cum pot folosi instrumentele online in promovarea si strategia propriilor companii sau branduri.
Cei interesati sa participe la traininguri isi pot rezerva din timp un loc, beneficiind pana la data de 1 septembrie de o oferta speciala. Numarul de locuri disponibile la eveniment este de 30 de persoane.
Detalii complete despre eveniment sunt disponibile pe site-ul dedicat: www.prbootcamp.ro.

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro