Iulia Căruţaşu, originară din Buzău, a început să cultive cătină în urmă cu şase ani, după ce a folosit timp de mult vreme această plantă şi a dezvoltat o pasiune pentru ea. A pornit cu o suprafaţă de câţiva zeci de metri pătraţi, ajungând în prezent la 14 hectare cultivate şi o producţie anuală de peste 50 de tone de cătină ecologică, pe care o prelucrează pentru a produce ceai sau ulei, sub brandul Energovita.
Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "O tânără din Buzău cultivă 14 hectare cu cătină în sistem ecologic şi produce ceai de cătină sau ulei pe care le vinde în regiune sub brandul Energovita. „Românii se îndreaptă spre produsele ecologice, mai timid, dar în ultimii doi, trei ani am văzut o creştere pe această piaţă.“".
Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro