O noua initiativa propusa de Mark Zuckerberg: Facebook la locul de munca

Categorie: Afaceri

Este deja cunoscut faptul ca aproape toti angajatii cu acces la internet acceseaza Facebook la locul de munca, asa ca fondatorul companiei s-a gandit sa faca acest lucru oficial.

Facebook isi va extinde astfel reteaua dincolo de nivelul social, intrand in lumea profesionala. Noua optiune, centrata pe nevoile unei intreprinderi, va fi asemanatoare cu profilele curente, cu un camp de Noutati, grupuri si posibilitatea de a comunica prin mesaje. In plus, va include si cateva instrumente necesare pentru activitatile cu documente partajate.

„Facebook la locul de munca” va reprezenta o retea separata in totalitate de contul personal: nicio informatie de pe profilele personale ale utilizatorilor nu va fi vizibila in reteaua profesionala, si invers.

Angajatii Facebook, de exemplu, folosesc site-ul la nivel intern, in scopuri profesionale. Crearea unei platforme noi, separate, pentru activitatile comerciale va aduce Facebook in competitie cu Google, Microsoft si IBM, toate acestea oferind deja instrumente speciale in acest sens.

Programul este in prezent in faza pilot si, la momentul actual, nu ofera servicii de publicitate. Oficialii companiei nu au comentat pana acum asupra acestui subiect.

Sursa: Mashable


Alte articole