O luna de targ la Piatra Neamt

Timp de o luna, in perioada 14 iunie – 9 iulie, la Piatra Neamt se desfasoara a IV-a editie a "Targul de vara Piatra Neamt 2006". Evenimentul este organizat de Romexpo in colaborare cu Camera de Comert si Industrie Neamt si Primaria Municipiului Piatra Neamt. Evenimentul cuprinde cinci etape expozitionale care va capta atentia atat a oamenilor de afaceri, cat si a publicului larg. Este vorba despre Salonul Auto, Flora&Gradina si Farmexpo 2006, Material Construct, Climatern, Salon Medica si Targul de imbracaminte, incaltaminte si marochinarie "Expo Mod Design", aflat la prima editie.

"Targul de vara" este organizat in spatiul special amenajat din centrul orasului, pe o suprafata de 1.600 mp.

La Salonul Auto vor fi prezentate ultimele noutati intregistrate pe plan national si international in acest domeniu, privind marci romanesti (Dacia, si Renault) sau "din afara"  - Skoda, Mitsubishi, Chevrolet, Opel, Nissan, Toyota, Seat si Piagio. Expozantii vor prezenta variantele imbunatatite, inclusiv tendintele.

Astfel, participantii la aceasta manifestare vor putea lua pulsul pietei si vor avea ocazia de a testa gustul consumatorilor. Comerciantii vor incheia contracte, in timp ce vizitatorii vor trebui sa aleaga din numeroasele produse expuse.

Nicoleta Margineanu
[email protected]

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro