O fotografie reușită face mai mult ca o mie de cuvinte!

Categorie: Comunicate de presa

Cât de multe gânduri putem transmite printr-o singură privire, ce multe gânduri putem transmite printr-o singură atingere sau printr-un simplu gest! Mulți specialiști au spus de-a lungul timpului că limbajul nonverbal poate cântări mult mai mult decât limbajul verbal. Printr-o simplă expresie putem scoate la iveală adevărul, adevăr ascuns poate de cuvinte, sau adevăr ce nu ar putea fi exprimat prin cuvinte.

fotograf nunta suceavaO nuntă este un eveniment special în viața fiecărui cuplu, poate cel mai frumos eveniment. Este momentul în care se unesc pentru totdeauna, iar sufletele lor devin unul singur și sunt menite să fie așa pentru eternitate.

Pe cât de frumos sentiment este dragostea, pe atât de complex, iar de cele mai multe ori foarte greu de exprimat în cuvinte. Un simplu „Te iubesc” nu înglobează întotdeauna varietatea de emoții și trăiri prin care trece un om, de aceea este nevoie de mai mult, de priviri, de gesturi și de atingeri!

Fotografia de nuntă a devenit în ziua de azi o adevărată artă. Dacă e să comparăm cu trecutul, când fotografiile de nuntă erau simple și îi ilustrau pe cei doi miri alături de restul familiei, în ziua de azi, ședința foto de după nuntă are o însemnătate specială și e menită să vă creeze amintiri de neuitat.

Fotografia de nuntă trebuie să fie sinceră și trebuie să ilustreze cât de puternice sunt sentimentele dintre cei doi. Gesturile nu mint niciodată, de aceea trebuie imortalizate perfect.

Ne place să spunem că nu există perfecțiune, dar o astfel de artă ne duce foarte aproape de perfecțiune. Iubirea dintre doi oameni este cel mai sincer și pur sentiment de pe fața pământului, iar acest lucru combinat cu arta fotografică și cu viziunea unui fotograf talentat nu poate fi numit altfel decât perfecțiune.

Arta prinde suflet cu ajutorul dragostei. Într-un mod privim o fotografie simplă, a unui peisaj din natură spre exemplu, și în alt mod privim o fotografie de nuntă. În ochii celor doi miri putem citi dragostea, putem citi sinceritatea sentimentelor, și toate acestea doar într-o simplă fotografie!

O simplă fotografie care va fi tipărită și păstrată permanent o amintire vie a ceea ce a fost, este și va fi.

Un fotograf adevărat știe cel mai bine să surprindă emoțiile, să facă fotografii cu suflet, fotografii care vorbesc! Va ști că a creat o operă de artă atunci când fiecare persoană care va privi fotografia va avea senzația că e vie! Că e vie și transmite o multitudine de gânduri, de sentimente și de trăiri.

logo-radasanumariusUnele gesturi pot dura doar o secundă, unele microexpresii chiar și mai puțin. Gesturile sincere pot părea mereu cele mai nesemnificative și rapide, însă abia acelea exprimă realitatea!  Acestea trebuie surprinse la fix, de către un ochi priceput, astfel luând naștere arta!

Dar pentru asta, avem nevoie de o persoană talentată care să imortalizeze perfect momentul, de o persoană care să pună suflet și iubire în ceea ce face, iar noi vă recomandăm fotograf nuntă Suceava, Marius Rădășanu!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » O fotografie reușită face mai mult ca o mie de cuvinte!


Alte articole

Adauga comentariu