Nu orice case de vanzare in Bucuresti, ci cautati-le pe cele mai bune

Categorie: Afaceri

O casa nu se compara sub nicio forma cu rochia, bluza si fusta pe care le cumperi la repezeala, nu-ti mai plac si zac in sifonier sau le daruiesti cuiva care are masura ta. Din pacate, multe dintre lucrurile aflate pe piata sunt facute de mantuiala ca omul sa cumpere cat mai des!

O casa este o investitie de durata, de aceea se admite sa fii neglijent in alegerea unei camasi sau tricou, care se destrama dupa cateva purtari si spalari, dar trebuie sa alegeti cea mai buna casa de vanzare Bucuresti!

O locuinta trebuie sa respecte urmatoarele criterii ca sa fie sigura pentru o familie:

-sa fie construita legal, iar proprietarul sa detina acte pentru imobilul respectiv

-sa fie amplasata intr-un loc sigur, departe de strada, dar la care sa se ajunga relativ usor iarna sau cand ploua mult.

-sa fie construita cu simtul raspunderii, din materiale foarte bune si rezistente conform normelor

-raportul calitate-pret sa fie onest

O astfel de casa se gaseste urmarind anunturile de pe site-urile si ziarele serioase sau apeland la o agentie imobiliara. Casa pe care doresti sa o inchiriezi sau sa cumperi pentru familia ta trebuie sa fie verificata din pivnita, pana la mansarda si acoperis, ca nu este deloc de glumit in cazul unei furtuni sau al unui seism.

Ideal ar fi sa te poti duce cu un specialist in domeniul constructiilor de mai multe ori, iar acesta sa ia la rand fiecare centimetru patrat al imobilului si sa-l inspecteze.

O casa se cumpara cu multe sacrificii. Daca se apeleaza la sistemul de creditare, acesta se intinde de cele mai multe ori pana la pensie, deci familia renunta la concedii si petreceri pentru un timp, iar cumparaturile sunt considerabil diminuate.

Tocmai fiindca locuinta este un bun care se cumpara pentru intreaga viata si este lasat mostenire, atentia in alegerea sa trebuie sa fie 100% sporita in toate aspectele. Apelati la agentii imobiliare foarte bune, cu evaluari maxime din partea clientilor si la site-uri serioase, care verifica pe cei care doresc sa posteze un anunt!

Fiti prevazatori, cand vine vorba de casa voastra, a copiilor si nepotilor vostri!

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro


Alte articole

Adauga comentariu