Novensys in deschiderea Binary 2012

6 noiembrie 2012

Novensys, in calitate de membru Gold al ARILOG, va fi prezenta la ceremonia de deschidere a Expozitiei Internationale de Software – Binary 2012 de la Bucuresti.

Cea de-a X-a editie a Expozitiei Internationale de Software – BINARY 2012 va avea deschiderea oficiala miercuri, 7 noiembrie, incepand cu ora 10:00, la Biblioteca Nationala a Romaniei, de pe Bulevardul Unirii, nr. 22.
Anul acesta, ARILOG, impreuna cu ceilalti parteri insitutionali ARIES, deschide Expozitia Internationala de Software – Binary 2012, fiind prezenta pe scena impreuna cu Novensys, o companie romaneasca cu traditie in promovarea, dezvoltarea si implementarea de software si servicii integrate dedicate domeniului Logistic si Supply Chain si nu numai.
Novensys va fi reprezentata de Daniel Baditoiu, Logistic & AutoID Solutions - Team Leader in compania Novensys. Daniel activeaza in domeniul logistic de peste 10 ani, cu specializare pe SCM/Warehousing. Activitatea sa din ultimii ani i-a facilitat contactul cu o mare parte din prestatorii de servicii logistice, ocazie cu care a analizat si studiat peste 20 solutii informatice complexe de administrare a depozitelor (WMS), solutii destinate optimizarii transportului si a distributiei, yard & fleet management, planificarea resurselor (MRP) si altele.
BINARY, singurul eveniment de tip B2B (Business to Business) din industria de profil din Romania, se adreseaza companiilor din toate domeniile de activitate, interesate de cele mai noi si eficiente servicii si solutii software / web pentru afaceri.
Asociatia Romana de Logistica ARILOG a implinit anul acesta 10 ani de activitate, timp in care a actionat ca un promotor al dezvoltarii stiintei si tehnicilor de Logistica si Supply Chain in toate companiile romanesti si al cresterii vizibilitaii acesteia in peisajul economic romanesc si international.

Pentru mai multe informatii despre produsele si solutiile Novensys puteti contacta: Cristina Dima, Marketing Communication Manager, tel: 0736.900.221, email: [email protected]

Lucruri care vorbesc despre noi - Suntem de mai bine de 15 ani alaturi de afaceri romanesti si regionale, cu solutii informatice care raspund prompt nevoilor de business. Avem un portofoliu complex de solutii perfect integrabile care se adreseaza unei arii mari de industrii, cu focus pe: Retail, Distributie, Transport&Logistica, Productie, Servicii Profesionale si Utilitati. in plus, oferim solutii inteligente si pentru alte industrii din Romania ca: Automotive, Servicii Financiar-Bancare, Guvernamental, Telecom, Servicii medicale si farmaceutice etc.
in acest timp am dezvoltat parteneriate de incredere cu cele mai mari nume ale industriei de IT&C: Microsoft, Oracle, IBM, HP, CISCO.
Raspundem cerintelor de mobilitate cu cele mai performante produse software si hardware de la parteneri de renume international ca: Motorola, Psion, Panasonic, Datalogic, Zebra, Ortec, Avery Berkel, Custom, Datecs, Tally Genicom, Printronix si Datamax-O’Neil. 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro