Noile telefoane LG au caracteristici speciale

18 februarie 2016

In general, producatorii de smartphone-uri au unul sau doua modele emblematice, mai multe dispozitive in gama de mijloc, care se aseamana foarte mult cu cele emblematice, diferenta fiind ca au specificatii mai slabe  si cateva modele cu specificatii slabe, insa la un pret avantajos.

LG a iesit din acest tipar si a incercat ceva special. Compania a anuntat o noua linie de smartphone-uri "specialiste", care au specificatii medii, insa exceleaza intr-un domeniu specific.

Cele doua smartphone-uri, LG X cam si LG X screen vor fi lansate in cadrul evenimentului Mobile World Congress de la Barcelona, care va avea loc din 22 pana in 25 februarie.

LG X cam are un ecran de 5.2 inci, un procesor octa-core de 1.14 GHz, 2 GB de RAM, 16 GB de spatiu si o baterie de 2,250 mAh. Asa cum ii spune si numele, acest telefon exceleaza in crearea fotografiilor de calitate. Telefonul are doua camere in spate - una de 13 megapixeli si una de 5 megapixeli - si o camera frontala pentru selfie de 8 megapixeli.

LG X screen are aceleasi specificatii ca X cam, mai putin faptul ca are un procesor quad-core de 1.2 GHz, o baterie de 2,300 mAh si nu are camera din spate de 5 megapixeli. Are insa un ecran de tip V10 520x80 LCD de 1,76 de inci, care ii arata utilizatorului o multime de notificarii si ii permite acestuia sa raspunda la telefon, sa acceseze aplicatiile utilizate cel mai des si sa asculte muzica.

Incepand de luna viitoare, aceste smartphone-uri vor fi disponibile in Asia, Europa si America Latina.

Sursa Articol: Mashable / Foto: TechRadar

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro