Noile papusi Barbie sunt „plinute”, „scunde” sau „inalte”

Categorie: IT & C, Pe scurt

In cadul evenimentului International Toy Fair care a avut loc la New York in acest weekend, au fost prezentate publicului noile papusi Barbie care au tipuri de corpuri diferite, iar culoarea pielii difera pentru a reflecta mai multe rase si etnii.

Papusa Barbie a fost criticata de-a lungul timpului ca este un model nerealist pentru copii. Pe langa aceste schimbari ale papusilor Barbie, Mattel a incorporat tehnologia in brand-ul Barbie. Cel mai concludent exemplu este casa inteligenta a papusii Barbie care se poate conecta la Wi-Fi, iar copiii pot da comenzi vocale pentru a aprinde lumina, pentru a cobori liftul sau pentru a efectua alte actiuni.

Este pentru prima data cand papusile Barbie au diferite staturi, insa partea buna este ca fiecare papusa are si o colectie de haine, care poate fi cumparata separat. De asemenea, papusile pot purta atat pantofi cu toc, cat si balerini, datorita talpilor mobile.

Un lucru este cert: papusile Barbie care au inaltimi, culoarea pielii si dimensiuni diferite ar fi trebuit sa fie disponibile dintotdeauna.

Sursa Articol: Mashable / Foto: Cosmopolitan

Etichete: ,

Alte articole