Nişa deserturilor specializate. Antreprenorii din producţia de dulciuri pariază pe laboratoare cu un singur produs vedetă

De la clătite la croissante, de la cozonac la cheesecake, de la brioşe la batoane cu semin­ţe şi miere, antreprenorii care au creat afaceri de la zero în domeniul cofetăriei şi al patiseriei şi-au conturat încă de la început o nişă. Astfel, in­spiraţi de o idee sau o experienţă, ei au ales să pa­rieze nu pe cofetării sau patiserii „cu de toate“, ci pe laboratoare mici, cu un singur pro­dus vedetă.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Nişa deserturilor specializate. Antreprenorii din producţia de dulciuri pariază pe laboratoare cu un singur produs vedetă".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro