Nicuţa Enache, care pornea în 2014 Osteria Ciao Niki, a investit 400.000 de euro într-un restaurant de cinci ori mai mare decât primul. „Vom amortiza investiţia într-un an, dacă crererea se menţine constantă“.

30 iulie 2019

Nicuţa Enache, 36 de ani, din comuna Tulnici, judeţul Vrancea, s-a întors în 2014 în România, după ce a lucrat 12 ani în Italia şi a deschis un restaurant mic, cu o capacitate de 30 de persoane, în Bucureşti, Osteria Ciao Niki.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Nicuţa Enache, care pornea în 2014 Osteria Ciao Niki, a investit 400.000 de euro într-un restaurant de cinci ori mai mare decât primul. „Vom amortiza investiţia într-un an, dacă crererea se menţine constantă“.".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro