„România s-a schimbat în bine. De exemplu, am fost la SoroLume şi am rămas impresionat de bucătăria neoromânească. Când am văzut bucătăria şi am văzut că totul se face la foc de lemne, chiar am zis «wow». E dificil să mă mai surprindă ceva, dar asta chiar m-a surprins. Am mâncat gulaş, piftie, mâncare românească, şi am regăsit identitatea României, pentru că identitatea trebuie să fie în gastronomie, în preparatele pe care le găseşti în restaurante“, spunea recent Juanlu Fernandez, proprietarul şi cheful restaurantului Lò Cocina y Alma cu o stea Michelin din Jerez de la Frontera, unul dintre cele mai frumoase oraşe din sudul Spaniei.
Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Motorul alimentar „de la furcă la furculiţă“ începe să funcţioneze şi se vede în meniul restaurantelor, dar accelerarea poate să vină doar dintr-o mai bună promovare şi constanţă a produselor româneşti".
Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro