Motive pentru care ar trebui sa va apucati de citit

Categorie: Comunicate de presa

Chiar si daca cititi o singura carte in intreaga viata, veti putea observa cate are aceasta de oferit. Intr-adevar, cartile sunt surse infinite de inspiratie pentru cei care le citesc, dar si pentru cei care doar incearca experienta cititului. Imposibil sa nu ramaneti cu ceva dupa ce terminati o carte, imposibil sa nu va imbogateasca sufletul si gandurile. Stiind aceste lucruri, iata alte cateva motive pentru care ar trebui sa incepeti sa cititi constant, motive pe care echipa Printre Carti, blog de carte, doreste sa le impartaseasca cu drag!

Cititul in exces nu a stricat niciodata nimanui, cu atat mai mult nu va va strica nici dumneavoastra! Ba dimpotriva, daca dedicati timpul liber cititului veti vedea lucrurile dintr-o alta perspectiva, veti analiza mai mult inainte de a expune o parere, veti gandi critic, dar nu pentru a critica, ci pentru a analiza problema din toate unghiurile. Cititul dezvolta noi oportunitati!

Se stie deja, cunoasterea este putere, dar cum sa cunoasteti mult in lipsa informarii? Sau cum sa va informati in lipsa cititului? Bineinteles, exista o multime de canale de informare, insa pe langa cele audio, baza sunt informatiile scrise care pentru a fi descifrate, trebuie citite. Deci, cititul ofera putere tuturor celor care dedica timp acestei activitati!

Creierul este un muschi, iar daca muschii nu sunt antrenati corespunzator, se plafoneaza in timp. Desigur, nu exista posibilitatea de a merge la sala pentru a antrena creierul la fel ca si ceilalti muschi ai corpului, insa ceea ce antreneaza creierul este sala de lectura sau, in general, cititul indiferent unde se intampla actiunea.

Recomandari de carti | blog de carte | blog.printrecarti.ro

recomandari de carti

Oamenii creativi sunt foarte cautati in toate domeniile de activitate, dar sa nu credeti ca aceasta creativitate a aparut din senin. Creativitatea se antreneaza si se deprinde in timp, iar o modalitate de a face acest lucru este tocmai cititul. Aceasta activitate va poate dezvolta laturi nebanuite, poate oferi idei care nici nu v-au trecut prin minte si solutii inedite. Doar incercati sa cititi si veti avea numai de castigat.

Daca sunteti convins sa va apucati de citit si sunteti in cautare de recomandari de carti, accesati cu incredere http://blog.printrecarti.ro/ si veti gasi recenzii si recomandari foarte bune.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Motive pentru care ar trebui sa va apucati de citit


Alte articole