Modele de incaltaminte unisex – moda sport casual de la B Mall

Categorie: Comunicate de presa

In ultimii ani se remarca un interes acut pentru incaltamintea sport casual. Aceasta a devenit o categorie distincta, desi la baza este un fusion intre cele doua stiluri. Se potriveste oricui si oricand, iar versatilitatea acestora este unul din atuuri.

Atunci cand te regasesti intr-un magazin multibrand precum Boutique Mall si incantat/a de atat de multe modele si culori de incaltaminte, tine cont ca sunt si variante unisex. Ideea incanta in mod special pe cei care isi doresc un matching style cu partenerul/partenera. Ambii pot purta un tip de incaltaminte, fara sa se preocupe ca este fie prea feminin, fie prea masculin.

Din cadrul magazinului online Boutique Mall se regasesc colectii atat de variate, de la mari branduri precum Fila, Moschino, Adidas, Alexander McQueen etc. Iata si cateva stiluri unisex:

Sneakers Adidas Gazelle

Chiar si din denumirea liniei acesteia de incaltaminte ne dam seama ca au fost creati pentru gusturi sofisticate, pentru barbatii pretentiosi. Sunt sport elegant si in stil caracteristic acestui brand dispun de dungi laterale albe, avand inchidere in siret colorat. Astfel de sneakersi sunt preferati si de femei deopotriva, mai ales de catre cele care adora stilul sport.

In varianta de culoare verde sunt chic si deci ambii, atat femeile, cat si barbatii ii adora. Daca este sa pastram acest registru, al brandului consacrat, un alt model de la Adidas poate fi la fel de bine incadrat la categoria unisex. Este vorba despre de cei care au inchidere in 3 randuri de scai, cu perforatii si cusaturi decorative.

Variante de la Tommy Hilfiger

De data aceasta brandul a creat sa spunem un set, anume un tipar de sneakersi pentru el si ea, cu mici diferente. Este vorba despre stilul Rezz. In varianta masculina talpa este accentuata de logo colorat si bine plasat la spate. In varianta pentru ea sunt decorati cu stele colorate si cu glitter.

Desigur raman puncte comune inchiderea in siret, sneakersii sunt albi si combina cromatic albastrul inchis cu rosul inchis, cele doua culori deja celebre ale brandului. Mixul de detalii se regaseste pe o parte a pantofului.

Alte tipuri de incaltaminte de la Boutique Mall

Boutique Mall aduna modele si selectii din colectii consacrate. Dispune de un stoc impresionant, astfel incat se poate considera ca aici doritorii si doritoarele regasesc tot ce este nou, in voga. Spre exemplu femeile se delecteaza cu selectia de incaltaminte Love Moschino, un stil nonconformist. Pentru barbati selectii de la Michael Kors sau Alexander McQueen oversized sneakers sunt disponibili.

Oricare din aceste variante inseamna calitate si originalitate. Magazinul online Boutique Mall a devenit consacrat pe piata de profil prin manifestul sau contra fake-urilor. Tot ceea ce ofera, imbracaminte pentru femei, barbati, copii, precum si incaltamintea si accesoriile sunt 100% originale. Avantajeaza si prin faptul ca dispune de colectii vaste, de stoc mare si astfel livreaza imediat. Acelasi magazin vine si cu surprize constante, astfel ca reducerile aplicate pot fi uneori sansa de a cumpara mult visatul articol vestimentar sau perechea de incaltaminte ravnita.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Modele de incaltaminte unisex – moda sport casual de la B Mall


Alte articole