Metropolis Sibiu și Ballan Sports Wear au alergat alaturi de participanții la SemiMaratonul Sibiului 2016

Sâmbătă, 28 mai 2016, alergători amatori și sportivi profesioniști de toate vârstele și-au luat echipamentele de alergare și s-au aliniat la startul SemiMaratonului Sibiului, un eveniment devenit deja o tradiție în oraș. Pe lângă îndemnul la mișcare și la un stil de viață sănătos, SemiMaratonul Sibiului este și un eveniment caritabil care încearcă să crească la fiecare ediție astfel încât să adune sume tot mai importante pentru proiectele sociale și nu numai ale organizațiilor non-profit sibiene. La startul de sâmbătă dimineața s-au adunat echipe și concurenți individuali pentru a încerca, prin sport să facă din Sibiu un oraș mai frumos, mai sănătos, mai responsabil.
Ballan Sports Wear, un brand de echipamente sportive profesionale personalizate, născut și crescut în Sibiu a fost unul dintre cele mai populare apariții de la startul SemiMaratonului de sâmbătă. Evenimentul s-a adresat sportivilor, indiferent de nivelul de pregătire, fiind disponibile mai multe tipuri de concursuri cu distanțe care au pornit de la 5 km, până la semimaraton, probă a cărei distanță convențională este de 21km. A mai fost disponibilă proba de ștafetă semimaraton, care a constat în împărțirea distanței totale de 21 km în 2 părți egale. Pe fiecare parte a alergat câte un membru al echipei înscrise. De asemenea, a mai fost disponibilă varianta de ștafetă semimaraton cu echipe de patru alergători, fiecare alergând un sfert din distanța semimaratonului convențional. O a patra competiție a fost cea de cros de 5 km, destinată, în special sportivilor amatori fără un antrenament specific.
Au fost organizate curse destinate exclusiv copiilor care s-au întrecut, în funcție de grupa de vârstă pe distanțe cuprinse în 400m, până la 1600m.
Evenimentul aflat la cea de-a cincea ediție, a crescut constant și, din ce în ce mai mulți alergători și-au alocat timp și energie pentru a susține o serie de proiecte ale ONG-urilor, proiecte care au reușit să facă diferența în viețile multor oameni.
Ca la orice competiție sportivă care se respectă, SemiMaratonul Sibiului, ediția 2016 a fost dominată de  spiritul de echipă și de fair play-ul care ar trebui să fie o componentă specifică a oricărei manifestări sportive, mai ales atunci când în spatele motto-ului „fie ca cel mai bun să câștige” este și o cauză nobilă, în cazul de față mai multe cauze care pot face diferența în viețile multor oameni.
Ballan Sports Wear, prin echipamentele profesionale de alergare pe care le-a construit pentru unele dintre echipele participante, a alergat pentru susținerea proiectelor și cauzelor din concurs.
Despre Ballan Sports Wear
Ballan Sports Wear este brandul de echipamente sportive personalizate al Metropolis Sibiu. Sub acest brand, compania sibiană pune la dispoziția echipelor de amatori și cluburilor sportive de juniori seniori. Metropolis Sibiu a investit în brandul Ballan Sports Wear o experiență în producția de echipament sportiv personalizat de peste 20 de ani, ceea ce oferă acestui brand o expertiză puternică în domeniu, axată pe nevoile specifice ale sportivului în funcție de nivelul său de performanță și de disciplina sportivă practicată.

 

» Preluat de pe LivePr.ro - Metropolis Sibiu și Ballan Sports Wear au alergat alaturi de participanții la SemiMaratonul Sibiului 2016

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro