Metropolis Print și Ballan Sports Wear susțin a opta ediție a Sibiu Streetball

Luna iulie se încheie cu un eveniment sportiv de calibru. În perioada 28 – 31 iulie în parcarea teatrului vor evolua peste 60 de echipe de baschet 3x3 din țară și din străinătate atât de amatori, cât și de profesioniști. Noutatea acestui an este creșterea valorică a competiției, care a fost introdusă în circuitul de baschet 3 la 3 al Federației Internaționale de Baschet (FIBA). Metropolis Print, companie sibiană specializată în producție materialelor publicitare, prin divizia sa specializată de echipamente sportive profesionale personalizate, Ballan Sports Wear susține această competiție, alături de care este încă de la prima ediție.
De la ediție la ediție evenimentul a crescut în popularitate, reușind să atragă tot mai multe echipe de amatori pasionați ai sportului din țară. Treptat, reputația competiției pentru amatori a trecut de granițele țării, atrăgând echipe și de peste hotare. Acum a venit și rândul profesioniștilor să-și găsească locul în cadrul competiției prin recunoașterea de către FIBA și clasarea în categoria valorică Challenger, a doua cea mai valoroasă categorie. În etapa Challenger se vor întâlni 16 echipe naționale, printre care și cea a României, campioană mondială de baschet 3 la 3, titlu obținut în 2014.  Organizatorii urmăresc, de la an la an, o creștere valorică în competiție, astfel încât să Sibiu Streetball să ajungă în categoria World Tour a FIBA, cea mai importantă din punctul de vedere al nivelului de joc. Această parte de Challenger se va desfășura în a doua parte a spectacolului baschetbalistic, respectiv în 30 și 31 iulie.
În prima parte a evenimentului vor evolua sportivii înscriși la una dintre categoriile de vârstă: U10, U13, U15, U18, +35 și OPEN. Fiecare categorie își va desemna câștigătorii după meciuri tensionate, scoruri strânse, dar dominate de sportivitate și fair play. Terenurile din parcarea teatrului sunt pregătite pentru debutul competiției, iar organizatorii se așteaptă și la o participare importantă din partea publicului sibian, iubitor de baschet.
Și în acest an brandul de echipamente sportive personalizate Ballan Sports Wear, brand din portofoliul Metropolis Prinț, le va oferi participanților maieurile de joc. Aceste maieuri sunt produse din materiale performante care asigură confortul sportivilor în timpul meciurilor tensionate sau al antrenamentelor. Maieurile sunt din gama Ballan Sports Wear dedicată baschetului.
Despre Metropolis Print și BallanSports Wear
Ballan Sports Wear este brandul de echipamente sportive personalizate al Metropolis Sibiu. Sub acest brand, compania sibiană pune la dispoziția echipelor de amatori și cluburilor sportive de juniori seniori. Metropolis Sibiu a investit în brandul Ballan Sports Wear o experiență în producția de echipament sportiv personalizat de peste 20 de ani, ceea ce oferă acestui brand o expertiză puternică în domeniu, axată pe nevoile specifice ale sportivului în funcție de nivelul său de performanță și de disciplina sportivă practicată. Brandul propune și o colecție profesională destinată exclusiv jucătorilor de baschet. Aceștia cor regăsi în Gama FlyBaller, echipamente de baschet care asigură raportul optim între confort și susținerea performanței.

 

» Preluat de pe LivePr.ro - Metropolis Print și Ballan Sports Wear susțin a opta ediție a Sibiu Streetball

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro