Medicii si specialistii stomatologi sunt invitati la expozitia Denta

20 noiembrie 2006

In perioada 22-25 noiembrie, la Romexpo, are loc cea de-a XVI-a editie de toamna a expozitiei internationale de medicina dentara - DENTA. Aceasta, alaturi de editia de primavara, formeaza impreuna locul ideal de intalnire a producatorilor si utilizatorilor de produse si tehnologii, a specialistilor si cadrelor didactice universitare, avand acelasi numitor comun: medicina dentara.

Pe langa latura comerciala a evenimentului, expozitia are si un rol stiintific, in perioada desfasurarii targului fiind organizate o serie de manifestari care vin in completarea agendei sale: simpozioane, demonstratii practice, cursuri de educatie medicala continua.

Vizitatorii interesati de deschiderea unei afaceri in domeniul medicinei dentare cu tehnologie de ultima ora pot gasi o multime de solutii, fiind prezente firme specializate atat din Romania cat si din alte colturi ale lumii: Italia, Marea Britanie, Belgia, Statele Unite, Germania. Oferta acestora cuprinde echipamente, accesorii, materiale, produse chimico-farmaceutice pentru medicina dentara si produse pentru igiena orala. Totodata, cu prilejul evenimentului va avea loc si Congresul International de Implantologie Orala (editia a XV-a) cu tema Reabilitarea orala implanto-protetica in Medicina Dentara & Relatia intre: Implantologia orala si ortodonitie organizat de catre Societatea Romana de Implantologie Orala si Biomateriale.

Ultima editie a targului de toamna, gazduita in 2005 a reunit 7.430 vizitatori specialisti - medici dentisti si tehnicieni dentari, 148 firme expozante, din 13 tari pe o suprafata de 8.000 mp, obiectivele expozantilor fiind atinse in urmatoarele procente:
- noi contacte de afaceri: 84 %
- informatii asupra pietii: 83 %
- lansarea de noi produse: 84 %
- obtinerea de noi comenzi: 86 %
- informatii privind concurenta: 75 %

Expozitia internationala de medicina dentara DENTA s-a impus ca cea mai mare manifestare internationala de profil din Romania atat pentru firmele romanesti cat si pentru producatorii de materiale, de aparatura si instrumentar de specialitate din diverse colturi ale lumii, care activeaza si pe piata noastra.
 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro