Mastering Digital Transformation – serie de 3 evenimente online

Categorie: Afaceri, Video

Prin aceasta ๐˜€๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฒ ๐—ผ๐—ป๐—น๐—ถ๐—ป๐—ฒ ne dorim sa te ajutam sa intelegi cum iti poate ๐—ฐ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ฒ๐—ณ๐—ถ๐—ฐ๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฎ ๐˜€๐—ถ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ฑ๐˜‚๐—ฐ๐˜๐—ถ๐˜ƒ๐—ถ๐˜๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฎ dar si cum poti ๐—ผ๐—ฝ๐˜๐—ถ๐—บ๐—ถ๐˜‡๐—ฎ ๐—ฐ๐—ผ๐˜€๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ถ๐—น๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ฑ๐˜‚๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฒ, ๐—ฐ๐—ฒ๐—น๐—ฒ ๐—น๐—ผ๐—ด๐—ถ๐˜€๐˜๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ, ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐˜€๐—ฝ๐—ผ๐—ฟ๐˜ ๐˜€๐—ถ ๐—ฑ๐—ถ๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ถ๐—ฏ๐˜‚๐˜๐—ถ๐—ฒ folosind tehnologia si digitalizarea.

Vei intelege in ce mod ultimele inovatii si trenduri te pot ajuta sa obtii ๐—บ๐—ฎ๐˜…๐—ถ๐—บ๐˜‚๐—บ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ฎ ๐—ฑ๐—ถ๐—ป ๐—ฎ๐—ณ๐—ฎ๐—ฐ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ ๐˜๐—ฎ.

Evenimentul este astfel organizat incat ๐˜ƒ๐—ผ๐—บ ๐—ฑ๐—ฒ๐˜‡๐—ฏ๐—ฎ๐˜๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฐ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ ๐˜๐—ผ๐—ฝ๐—ถ๐—ฐ๐˜‚๐—ฟ๐—ถ ๐—ฐ๐˜‚ ๐—ฒ๐˜…๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ถ ๐˜€๐—ถ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฐ๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐—ถ, dar iti vom oferii in acelasi timp live ๐˜€๐˜๐˜‚๐—ฑ๐—ถ๐—ถ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฐ๐—ฎ๐˜‡, ๐—ฒ๐˜…๐—ฒ๐—บ๐—ฝ๐—น๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฏ๐˜‚๐—ป๐—ฎ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฐ๐—ฎ unde vom avea invitati atat consultanti (furnizori de astfel de solutii) cat si beneficiari.

Pentru ca vrem sa pleci de la aceste webinarii cu ๐—บ๐—ฎ๐˜…๐—ถ๐—บ๐˜‚๐—บ ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜‚๐˜๐—ถ๐—น๐—ถ๐˜๐—ฎ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ถ ๐—ฟ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ฎ iti vom oferii o serie de ๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—ฐ๐—ธ๐—น๐—ถ๐˜€๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ถ despre ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ข๐˜ญ๐˜ช๐˜ป๐˜ข ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ช๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ณ, ๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ช๐˜ง๐˜ช๐˜ค๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ, ๐˜ต๐˜ช๐˜ฎ๐˜ฆ-๐˜ญ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฎ๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ, ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต๐˜ช๐˜ฎ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ด๐˜ต๐˜ถ๐˜ณ๐˜ช, ๐˜™๐˜–๐˜ ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต๐˜ช๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ช, ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ถ๐˜ญ๐˜ต๐˜ข๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ต๐˜ข๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฑ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ค๐˜ถ๐˜ณ๐˜ต, ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ถ ๐˜ด๐˜ช ๐˜ญ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜จ, ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ง๐˜ช๐˜ค๐˜ช๐˜ช๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜จ๐˜ช๐˜ต๐˜ข๐˜ญ๐˜ช๐˜ป๐˜ข๐˜ณ๐˜ช๐˜ช.

Nu in ultimul rand iti vom oferii ๐˜€๐—ณ๐—ฎ๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ถ ๐—น๐—ฒ๐—ด๐—ฎ๐˜๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ณ๐—ถ๐—ป๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ ๐—ฎ๐—ฐ๐—ฒ๐˜€๐˜๐˜‚๐—ถ ๐—ฑ๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ de digitalizare.

Sa nu uitam ca digitalizarea este un deziderat necesar pentru a tine pasul cu evolutia tehnologica si pentru a ne pastra competitivi pe piata pe care operam. Cu cat piata are o competitie mai acerba cu atat acest demers trebuie facut mai repede.

Afla mai multe despre seria de evenimente Mastering Digital Transformation: https://content.businessdays.ro/LP-BDW-Seria-trenduri-in-digitalizare


Video – Mastering Digital Transformation – serie de 3 evenimente online


Sursa: Business Days

 


Alte articole