Marius Meleşteu, preşedinte Asociaţia Română a Cafelei: Un român consumă 3 kilograme de cafea pe an, în creştere faţă de anii anteriori, dar în urma majorităţii ţărilor europene. Românii au cumpărat în 2020, an marcat de pandemia de Covid-19, cafea din retail, respectiv din magazine, în valoare de 1,8-1,9 mld. lei

Categorie: Pe scurt, Revista Presei

„Având în vedere specificul industriei, este foarte greu să estimăm o piaţă totală ca valoare, cu atât mai mult în aceste condiţii speciale de pande­mie. Totuşi, există certi­tudini cu privire la valoarea pieţei de retail, estimată la 1,8-1,9 mld, lei pentru 2020, în creştere cu 10-13% faţă de anul 2019, în special datorită constricţiei secto­rului HoReCa”, spune Marius Me­leş­teu, preşedinte al Asociaţiei Române a Cafelei.

Acest articol publicat in categoria “Revista Presei” poate fi citit integral in “Ziarul Financiar“.
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul – “Marius Meleşteu, preşedinte Asociaţia Română a Cafelei: Un român consumă 3 kilograme de cafea pe an, în creştere faţă de anii anteriori, dar în urma majorităţii ţărilor europene. Românii au cumpărat în 2020, an marcat de pandemia de Covid-19, cafea din retail, respectiv din magazine, în valoare de 1,8-1,9 mld. lei“.

Etichete:

Alte articole