Lucian Croitoru, consilier al guvernatorului BNR: Nu trebuie să facem confuzie între active financiare şi bani. Nu toate activele financiare, cum este de exemplu Bitcoin sau cele 8.000 de monede, sunt bani. Bitcoinul poate să semene mai mult cu un apartament decât cu o monedă oficială

7 decembrie 2023

Există o diferenţă între active financiare şi bani şi nu toate activele financiare cum este Bitcoin sau alte monede digitale din cele 8.000 din piaţă sunt bani, a spus recent Lucian Croitoru, consilier al guvernatorului BNR Mugur Isărescu, în cadrul conferinţei KPMG în România, prima dintr-o serie de trei conferinţe care pun în discuţie al patrulea val: România în faţa revoluţiei tehnoeconomice a secolului 21.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Lucian Croitoru, consilier al guvernatorului BNR: Nu trebuie să facem confuzie între active financiare şi bani. Nu toate activele financiare, cum este de exemplu Bitcoin sau cele 8.000 de monede, sunt bani. Bitcoinul poate să semene mai mult cu un apartament decât cu o monedă oficială".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro