Little Prints – magazinul online in care gasesti suzetele pe care copiii le vor accepta cu usurinta!

Categorie: Comunicate de presa

 

 

Little Prints este magazin online ce a adus pentru prima data in Romania produsele create de Bibs si Mushie. Vorbim de articole extrem de necesare in procesul de crestere si dezvoltare al copiilor. Little Prints pune un mare accent pe calitate, dar si pe diversitate, motiv pentru care vei gasi in stocul sau suzete pentru mai multe categorii de varsta.

Alegere suzelor nu este o operatiune prea simpla, mai ales daca cel mic nu accepta orice fel de model. Este recomandat ca suzele sa aiba o forma speciala, una ce imita la perfectie sanul mamei, asa cum regasesti la Little Prints. Acestea vor fi un deliciu pentru copii, nemaiavand ulterior probleme la capitolul acceptare.

Little Prints dispune de suzete din silicon sau latex!

Suzele achizitionate din surse nesigure fac, de cele mai multe ori, mai mult rau decat bine. Cele de la Little Prints, de exemplu, sunt confectionate din doua tipuri de materiale: silicon sau latex. Totodata, in compozitia lor nu exista nici macar urma de ftalati sau bisfenol A – compusi considerati daunatori. Convinge-te de acest lucru accesand site-ul oficial al magazinului Little Prints.

Cat despre categorii, trebuie sa stii ca suzetele disponibile sunt impartite pe 3 categorii, in functie de varsta copilului. Poti alege de aici suzete individuale sau in seturi a cate 2 suzete. Asadar, in cazul in care una dintre ele se pierde, stii sigur ca mai ai una de rezerva. Mai mult decat atat, gasesti aici inclusiv suzete fosforescente ce te vor ajuta sa le observi cu o mai mare usurinta prin casa.

Pretul suzetelor de la Little Prints nu este unul de speriat, avand in vedere ca tot ce tine de calitate este deja inclus in pretul achizitiei.

Paleta de culori pe care suzetele se prezinta este una vasta, ceea ce inseamna ca ai putea sa le accesorizezi cu hainutele pe care copilul le poarta. Mai multe detalii direct in cadrul site-ului oficial Little Prints.

Contact Little Prints

Strada Campului, Nr. 5, Bivolaria, Suceava

hello@littleprints.ro

0725 766 847

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Little Prints – magazinul online in care gasesti suzetele pe care copiii le vor accepta cu usurinta!


Alte articole