Lipsa infrastructurii rutiere din Romania – un motiv in plus pentru a achizitiona perne auxiliare

Categorie: Comunicate de presa

Infrastructura rutiera din Romania lasa de dorit, de cel putin 30 de ani incoace. Greva de 15 minute, din data de 15 martie anul 2019 a unit tot intreaga populatie, tragand un semnal de alarma asupra gravelor accidente soldate cu victime din lipsa de autostrazi. A miscat un intreg popor, mai putin pe cei de la conducere, blamand acel kilometru de autostrada inceput in zona Moldovei, mai exact la Suceava.

 

Un singur om a avut puterea de a uni milioane de oameni, facand un protest pasnic in care timp de 15 minute nimeni nu a mai lucrat. Si asta pentru ca se vor autostrazi si in Romania!

 

Pe langa faptul ca ar scadea semnificativ numarul de decese, ar ajuta foarte mult si turismul, implicit a tuturor afacerilor de Romania. Industria transporturilor afectata si ea la randul sau din cauza lipsei de infrastructura, bani pierduti in reparatiile masinilor marfare, stricate si din cauza gropilor din asfalt.

 

Si pentru ca noi, ca si cetateni, nu putem face nimic decat sa ne conformam si sa ascultam scuzele celor care nu isi dau interesul sa creeze autostrazi, nu ne ramane decat -tot noi- sa cautam solutii si sa ne “salvam” masinile, ce sunt de altfel o necesitate.

 

Perne auxiliare – 2 cuvinte simple, dar un real ajutor pentru o durata lunga de viata a suspensiei

 

Chiar daca nu ne putem construi noi propriile autostrazi, cautam alte variante care ne ajuta. Un set de perne auxiliare potrivite atat pentru propriile masini, cat si pentru cele utilitare si marfare.

 

Un astfel de set vine cu foarte multe beneficii ce sunt in interesul nostru

In primul rand ridica nivelul masinii fata de sol, un avantaj enorm, avand in vedere ca circulam pe drumuri neuniforme, chiar forestiere in unele zone. Atat timp cat masina este ridicata de la sol, riscul de a sparge baia de ulei scade foarte mult.

In al doilea rand, pernele auxiliare vor echilibra masina atunci cand este incarcata masiv, riscul de a te rasturna fiind unul mai mic.

Asta inseamna automat ca vor oferi un confort sporit la deplasarea pe drumurile neuniforme, diminuand totodata si centrul de greutate la curbe. Sunt potrivite si pentru masinile cu remorca ce ofera o stabilitate mai mica.

Completand si faptul ca sunt foarte usor de montat chiar de proprietarul masinii, fara a mai merge la un service, iar intregul kit de perne auxiliare costa 300 de lei, asta inseamna ca vine cu multe avantaje ce duc la o durata mai lunga de viata atat a suspensiei, cat si a masinii.

Nu ne putem construi autostrazi, insa intotdeauna vom gasi solutii! Comanda si tu un set de perne auxiliare de pe perneauxiliare.ro sau suna la numarul 0744 870 142 pentru mai multe detalii.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Lipsa infrastructurii rutiere din Romania – un motiv in plus pentru a achizitiona perne auxiliare


Alte articole