Lipsa educatiei din Romania, a dus la lansarea unei idei inovatoare de 100.000 de euro: puiul antistres

15 aprilie 2010

Agricola Bacau lanseaza un produs unic pentru piata româneasca de carne de pui- Puiul Antistres – comercializat intr-o formula inovatoare de ambalare: gata igienizat si asezat chiar in tavita „minune” in care se si gateste. Dar de ce s-a ajuns aici, de ce nu mai muncim si luam totul la pachet? Decizia lansarii Puiului Antistres a fost luata in urma unei cercetari de piata realizata de Agricola Bacau in rândul consumatorilor. Astfel, rezultatele arata ca 62% dintre consumatori ar prefera sa nu curete, spele si sa transeze carnea, in timp ce 73% au declarat ca etapa de curatare a vasului in care au pregatit mâncarea este cea mai strensanta parte a gatitului.

Timpul liber sau igiena
Investitia in lansarea Puiului Antistress se ridica la aproximativ 100.000 de euro.„Dupa lansarea cu succes a Puiului Familist, Agricola Bacau a identificat o nevoie a consumatorilor din mediul urban, persoane active, pentru care timpul liber este extrem de pretios. Astfel, folosind Puiul Antistres de la Agricola Bacau, consumatorii aloca cu 40% mai putin timp pentru gatit, pentru ca produsul  elimina efortul pregatirii carnii si cel al curatarii vasului in care se gateste. Estimam ca lansarea acestui nou produs va contribui la cresterea vânzarilor sortimentelor de carcasa de pui ambalata in tavita cu 15%”, a declarat Tatiana Cimpoesu, vicepresedinte Agricola Bacau.

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro