Linhai M550 LT EFI Acum si online pe atvrom ro

Categorie: Comunicate de presa

Linhai M550 LT EFI este un vehicul 4×4 echipat pentru a depasi obstacole complexe. Reprezentativ marcii Linhai dar si alegerea pilotilor de top, acest model caracterizeaza brandul Linhai ca fiind alegerea potrivita pentru a asigura adrenalina maxima In colaborare cu cel mai mare dealer autorizat din Romania, Linhai se regaseste intr-o gama larga acum si online accesand www.atvrom.ro
Linhai DragonFly 400S sau Linhai DragonFly 500S se afirma prin forta si fiabilitate cu capacitate mare de adaptabilitate. Avand motorizari puternice cuprinse intre: 29cp – 32 cp, performante si proiectate pentru sarcini grele sau chiar recreationale, modelele Linhai ATV sunt garantia unei experiente de pilotaj antrenant.
Alege si combina accesorii si echipamente atv de cea mai buna calitate. Ofera-ti timp liber de calitate!
Fa-ne o vizita LIVE in Bucuresti, la adresa: la Splaiul Unirii, Nr. 168 in intervalul orar L-V: 9 AM – 6 PM. Avem reprezentanta chiar si in: Alba Iulia, Brasov, Timisoara, Constanta, Iasi, Cluj, Sibiu, Ploiesti, Oradea, Galati, Buzau, Bacau, Craiova sau Pitesti.
Contacteaza-ne telefonic la 031 805 90 43/mobil 0730 730 726, scrie-ne la adresa de e-mail office@atvrom.ro sau sales@atvrom.ro.


» Preluat de pe LivePr.ro
Linhai M550 LT EFI Acum si online pe atvrom ro


Alte articole

Adauga comentariu