Lemnul – combustibilul solid care te încălzește de mai multe ori

Categorie: Comunicate de presa

Un studiu efectuat de curând ne arată faptul că peste 85% dintre gospodăriile din mediul rural sunt încălzite cu ajutorul lemnului de foc. Un motiv important care stă la baza acestui procent generos este reprezentat desigur de absența rețelelor de gaze naturale din mediul rural însă cu siguranță nu este singurul motiv.

Vorbim totuși despre un tip de combustibil foarte avantajos despre care se spune că te încălzește de două ori: o dată când îl spargi pentru a-l pregăti de ardere și a doua oară când este folosit în centrala termica pe lemne.

Prin urmare, un prim avantaj al lemnului de foc ca și combustibil pentru alimentarea centralei este acela că necesită anumite eforturi fizice care pot fi privite de asemenea ca pe un mod de a te menține în formă. Astfel, dacă simți nevoia de a face mai mult sport atunci cu siguranță trebuie să ai în vedere încălzirea cu ajutorul lemnului de foc. Vei avea suficiente activități care vor necesita efort fizic.

Dar, să nu uităm faptul că randamentul lemnului de foc se dovedește a fi de top! Sigur, această afirmație este valabilă în mod special în cazul combustibilului pregătit bine în prealabil, mai exact depozitat corect pentru ca gradul de umiditate să fie cât mai redusă. De asemenea, trebuie să insistăm asupra ideii că este recomandată folosirea doar a lemnului uscat de esență tare, astfel încât randamentul oferit în timpul arderii să se ridice la nivelul așteptărilor.

Prețul lemnului de foc este, de foarte mult timp, considerat a fi accesibil și totodată stabil. Astfel, dacă dorești să îți alegi un sistem de încălzire care să folosească un combustibil cu preț a cărui preț să nu crească de la o lună la alta, sporind astfel cheltuielile pentru căldură, atunci ar trebui să folosești o centrală termică pe lemne.

În acest sens, recomandarea noastră este alegerea centralelor marca Stropuva. Acestea sunt prezente de foarte mult timp pe piața sistemelor de încălzire pe bază de combustibil solid, timp în care au reușit să convingă că reprezintă o alegere premium! Pe www.stropuva-romania.ro vei găsi cele mai bune centrale pe lemne așa că trebuie să începi căutarea pe acest magazin online de centrale termice pe combustibil solid.

Au un consum de combustibil foarte redus, sunt ușor de folosit și totodată au fost realizate doar din materiale de calitate, astfel încât se obține o durată de viață pe măsură. Practic, investiția într-o centrală pe lemne Stropuva este mai mult decât meritată, mai ales dacă luăm în considerare faptul că în cei peste 25 de ani de funcționare fără probleme vei reuși să îți scoți banii prin economiile pe care le vei face lunar în sezonul de încălzire.

Acestea fiind spuse, sperăm că te-am convins și pe tine că trebuie să alegi să folosești și tu lemn de foc pentru a-ți încălzi locuința. Iar dacă te vei decide să achiziționezi o centrală pe lemne de la Stropuva, atunci cu siguranță vei reuși să obții costuri ideale pentru încălzire dar și performanțe maxime.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Lemnul – combustibilul solid care te încălzește de mai multe ori


Alte articole