La ce să ne aşteptăm din perspectiva inovaţiilor, a tehnologiei şi a transformării digitale

Categorie: Afaceri, Video

„Vedem o fracțiune fantastică din perspectiva adopției de tehnologie și a digitalizării în România și peste tot în lume. La începutul pandemiei, țin minte un citat al lui Satya Nadella care spunea că în primele două luni de la începutul pandemiei am observat o accelerare a folosirii tehnologiei și a proceselor de digitalizare echivalente cu poate câțiva ani în urmă. ” – Daniel Rusen, Microsoft

Microsoft Envision Romania: digitalizarea, un drum cu prioritate pentru întreaga economie și societate.

Aflat la cea de-a noua ediție, evenimentul Microsoft Envision România se va desfășura online, într-un format compact și dinamic, și va reuni, și de această dată, cele mai importante voci din mediul de business, reprezentanți ai sectorului public, precum și câteva dintre cele mai dinamice startup-uri românești.

Invitații vor discuta despre contribuția pe care accelerarea proceselor de digitalizare o poate avea pentru succesul unei companii, precum și la dezvoltarea economiei, despre rolul tot mai important al securității cibernetice pentru o organizație sănătoasă și cum poate inovația să ajute startup-urile românești.

Participarea la eveniment este gratuită.

Află mai multe aici: https://content.businessdays.ro/articol-microsoft-envision-event


Video – La ce să ne aşteptăm din perspectiva inovaţiilor, a tehnologiei şi a transformării digitale


Sursa: Business Days

 


Alte articole