La ce sa acorzi atentie in realizarea unui mobilier pe comanda

Categorie: Comunicate de presa

mobilier pe comandaOptiunea de realizare a unui moblilier pe comanda pentru biroul tau implica doar beneficii, dar trebuie sa iei in considerare anumite aspecte si de care sa tii cont atunci cand cantaresti decizia de a-ti face mobila pe comanda.

Voi explica in randurile ce urmeaza care sunt micile aspecte la care trebuie sa acorzi atentie atunci vrei un mobilier pe comanda Bucuresti si cum pot fi evita eventualele mici neplaceri.

Cum sa te asiguri ca produsul finit este cel asteptat

Atunci cand iti comanzi mobilierul si prezinti o poza sau o schita explicand firmei de mobila ceea ce iti doresti, exista sanse ca ideile tale si ale acestuia sa nu coincida, sau riscul ca ideile sa-ti fie intelese gresit iar mobilierul rezultat la final sa nu fie cel asteptat de catre tine. Acest lucru poate crea mari inconveniente atat pentru tine, cat si pentru tamplar.

Asigura-te ca te faci foarte clar inteles atunci cand explici ce iti doresti si ca schita realizata, fie de tine sau de tamplar, este foarte exacta atat in dimensiuni cat si in stil, forme etc. Astfel reduci riscurile ca mobilierul rezultat in urma comenzii sa fie altul decat cel asteptat.

Timpul de executare sa nu fie prelungit

Poti avea neplacerea de a sesiza ca livrarea comenzii tale poate dura foarte mult, extinzandu-se cu mult termenul stabilit initial.

Cei mai multi producatori de mobilier pe comanda solicita un avans inainte de inceperea lucrarilor pentru a „agata” clientul. Astfel se poate ca lucrarea programata de tine sa inceapa mult mai tarziu decat s-a discutat, din cauza altor comenzi deja existente.

Pentru a te asigura ca nu se intampla astfel de lucruri, stabileste foarte clar si „raspicat” inca de la inceput termenul de livrare si negociaza plata oricarui avans astfel incat sa fii sigur ca lucrarea mobilierului tau a fost demarata.

Trebuie sa primesti garantie

Foarte multa lume omite un detaliu foarte important atunci cand apeleaza la producatori de moblier la comanda si anume garantia.

Daca in cazul mobilierului de serie, acesta vine cu garantie inclusa in acte, de cele mai multe ori cand se realizeaza o comanda de mobilier custom, multa lume omite orice discutie despre garantie. Se pot crea astfel situatii neplacute atunci cand anumite parti de mobilier se defecteaza sau cedeaza la doar cateva zile de la montaj si constati ca nu ai nimic la mana.

Poarta o discutie clara despre garantia oferita si cere o hartie pe care sa o ai la mana si sa-ti garanteze o anumita perioada de garantie oferita de producator.


Alte articole