La 162 de ani, Jack Daniels sarbatoreste in Timisoara

26 septembrie 2012

Septembrie este luna in care aniversam cea mai importanta zi de nastere, iar anul acesta este vorba de cea de-a 162-a aniversare a domnului Jack Daniel, un prilej de sarbatoare pentru fanii din toata tara. Desi nu stim data exacta cand Jack Daniel s-a nascut, stim cu siguranta ca a fost candva in luna septembrie a anului 1850. De asemenea stim ca a fost un om care a iubit petrecerile, fapt pentru care nu credem ca pe domnul Jack l-ar deranja sa ii sarbatorim ziua de nastere pe toata durata lunii septembrie.

Petrecerile aniversare vor avea loc anul acesta in cele mai mari orase ale tarii, iar fanii Jack Daniel`s din Timisoara au un motiv de bucurie intrucat vineri, 28 septembrie, petrecerea aniversara se muta in Fratelli Lounge&Club. Intr-o atmosfera incendiara cu muzica live, jocuri, premii si aroma inconfundabila a celui mai bun whiskey din Tennessee, toti prietenii Jack Daniel's din oras se vor putea bucura de un concert live al trupei VAMA, vor ridica un pahar in cinstea lui si ii vor ura ”La multi ani!”.
Chiar si astazi, Jack Daniel continua sa fie spiritul din spatele muzicii live, fapt pentru care fiecare aniversare reuneste cele mai in voga trupe, cu show-uri live, incredibile.

Jack Daniel a ramas in istorie nu doar pentru crearea legendarului whiskey, dar si pentru felul in care si-a trait viata, liber si nonconformist, cu respect pentru lucrurile bine facute. Jack Daniel ne-a lasat, de asemenea si filozofia ca muzica buna si whisky-ul bun fac o noapte grozava.

Urmatoarele evenimente aniversare Jack Daniel's vor avea loc in Constanta si Brasov pe 29 septembrie.
In fiecare oras toti prietenii Jack vor avea parte de petreceri memorabile, pastrand spiritul Jack Daniel's cu muzica live si whiskey-ul care ii poarta numele.

Asadar, sa ciocnim un pahar pentru domnul Jack Daniel si speram ca sarbatoriti impreuna cu noi!

Inregistrat oficial de guvernul U.S. in 1866, Distileria Jack Daniel, proprietatea lui Lem Motlow, este cea mai veche distilerie inregistrata in Statele Unite si se gaseste si in Registrul National al Locurilor Istorice. Cu sediul in Lynchburg, Tennessee, Distileria Jack Daniel's este locul unde se produce bine-cunoscutul Jack Daniel’s Old No. 7 Tennessee Whiskey, Gentleman Jack Rare Tennessee Whiskey, Jack Daniel’s Single Barrel Tennessee Whiskey si Jack Daniel’s Country Cocktails.

Your friends at Jack Daniel’s remind you to drink responsibly.


 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro