Invitatii pentru nunta ta

Categorie: Comunicate de presa

In curand se apropie cel mai important eveniment din viata ta de pana acum, nunta ta. Ai ales localul unde urmeaza se desfasoare nunta, ti-ai ales nasii si urmeaza sa trimiti invitatiile pentru seara cea mare. Insa ce fel de invitatie sa alegi? Ce tip de hartie? Ce detalii trebuie sa mai ai in vedere ca sa stii ca ai ales tipul de invitatie care se potriveste cel mai bine cu voi 2? Trebuie sa ai in vedere anumite criterii inainte de a da comanda de invitatii.
Indiferend daca invitatiile vor fi clasice,non-conformiste, haioase sau romantice, trebuie sa se potriveasca cu voi 2 si mai ales cu tematica evenimentului, daca ai ales una.

Apoi asigura-te ca fontul folosit pentru invitatii este unul citet si se potriveste cu tipul de invitatie ales, sa nu fie vorba de un contrast frapant care dice la un tot unitar ce displace ochiului.

Totodata trebuie sa te asiguri ca plicurile in care urmeaza sa fie trimise plicurile sunt de o calitate buna si arata foarte bine. Pana la urma, invitatul ia contact prima data cu plicul pe care mai apoi il deschide si citeste invitatia.
Nu in ultimul rand pretul este de asemenea un factor foarte important, mai ales daca ai o suma fixa alocata pentru fiecare lucru in parte.

Daca esti o persoana ocupata care nu are timp in cursul saptamanii sa fuga dintr-o parte in alta a orasului in cautarea invitatiilor perfecte, programul de weekend al magazinelor poate fi si el un incovenient.Pentru a scoate din ecuatie problema asta, iti recomandam sa comanzi on-line. Online la Boutique Wedding gasesti invitatii de nunta ce satisfac si cele mai exigente gusturi.

Ai invitatii de la 1 ron/bucata, de tip papirus, alb-negru, amuzante, de tip vintage, amuzante, rafinate, pline de bun gust.
Cu doar cateva clickuri iti comanzi invitatiile mult dorite si scapi de un drum in plus!

» Preluat de pe LivePr.roInvitatii pentru nunta ta


Alte articole

Adauga comentariu