Investește în traverse de cale ferată durabile și calitative!

25 noiembrie 2022

Atât în România cât și în alte țări nu există foarte multe companii producătoare de traverse de cale ferată. Producerea acestora necesită foarte multă atenție și multe procese de prelucrare a materiei prime. Traversele de cale ferată sau așa numitele railway sleepers au mai multe roluri printre care și întărirea suprastructurii căilor ferate, dar și siguranța circulării trenurilor. Tocmai din acest motiv este important ca acestea sa fie calitative și durabile. Citește în continuare acest articol și află cum să investești corect în traversele de cale ferată.

Producerea traverselor de cale ferată

traversele de cale ferată pot fi confecționate din mai multe materiale. Astfel în comerț vei putea găsi diverse tipuri de traverse precum:

  • traverse de cale ferată confecționate din beton armat - betonul armat este un beton întărit cu tije de fier
  • traverse de cale ferată confecționată din oțel sau diverse aliaje de metale
  • traverse de cale ferată confecționate din lemn - lemnul poate fi de mai multe feluri, adică lemn de esență tare sau lemn de esență moale.

Compania pamirco mănăștiur se preocupă cu confecționarea traverselor din lemn de esență tare. Lemnul utilizat este lemn de fag și de stejar, iar acestea trece prin multiple procese de prelucrare până la produsul final.

Aceste procese prin care trece trebuie executate cu foarte mare atenție și doar de către experți în domeniu. Utilajele trebuie manevrate la anumite temperatură sau presiune, iar în unele cazuri sunt utilizate o serie de substanțe chimice care pot fi foarte toxice pentru om. Echipa de la Pamirco este formata doar din experți în acest domeniu, care știu în detaliu cum să se ocupe de fiecare proces de prelucrare.

Care sunt procesele prin care trece materia primă pentru a deveni produs final?

După cum am menționat anterior, este necesar ca lemnul să treacă printr-o serie de procese de prelucrare. Doar cu ajutorul acestor procese lemnul poate fi pregătit pentru a îndeplini rolul de traversă și pentru a rezista cu brio în timp. Lemnul prelucrat de această fabrică trece prin 3 procese importante, iar acestea sunt:

  1. Procesul de impregnare cu creozot de huilă - este probabil cel mai important proces datorită faptului că oferă rezistență lemnului împotriva umezelii, împotriva razelor uv, dar și împotriva microorganismelor și a viermilor mâncători de lemn. Creozotul de huilă este o substanță foarte toxică pentru om și trebuie manevrată cu foarte mare atenție. Impregnarea se realizează doar de către experți în domeniu cu ajutorul unor aparate de ultimă generație, la o presiune ridicată. Capacitatea de impregnare a fabricii Pamirco este de 40 m³ de lemn în 24 de ore.
  2. procesul de aburire - este realizat într-o serie de aparate specializate, la o anumită temperatură și la un anumit grad de umiditate. În urma aburirii lemnul devine suficient de flexibil pentru a fi îndoit sau îndreptat. În cazul traverselor de cale ferată lemnul trebuie să fie drept, așadar acest proces permite crearea unei traverse perfecte. capacitatea de aburire a aparatelor este de 40 m³ / 24 de ore.
  3. Procesul de uscare artificială - este un înlocuitor al procesului de uscare naturală. Pentru a putea mări capacitatea de producție a fabricii, în procesul de prelucrare al lemnului se utilizează această uscare artificială. Acest proces este unul mult mai sigur decât uscarea naturală, datorită mediului controlat din punct de vedere termic. capacitatea de uscare a fabricii este de 300 m³ pe ciclu de uscare.

Motivele pentru care să investești în traversele produse de Pamirco

Motivele pentru care să alegi această companie sunt multe. În prima avantaj pe care îl ai în alegerea acestei companii este raportul preț calitate extrem de echilibrat. Toate produsele fabricate de Pamirco sunt de o calitate superioară, dar totuși prețul acestora rămâne extrem de avantajos.

Un alt motiv este faptul că această fabrică se ocupă și cu comenzi personalizate. Astfel indiferent de nevoile tale sau de dorințele pe care le ai, fabrica Pamirco va face tot posibilul ca visele tale să devină realitate.

Alegând această companie ii beneficia de promptitudine seriozitate și de calitate. Cu siguranță va fi o decizie pe care nu o vei regreta, iar în timp vei vedea cu adevărat beneficiile pe care ți le aduce această companie!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Investește în traverse de cale ferată durabile și calitative!

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro