Invata sa devii un programator profesionist cu ajutorul specialistilor FastTrackIT org

Categorie: Comunicate de presa

Tot mai multi sunt cei care au pornit in cautarea unui loc de munca in programare. Din nefericire, rezultatele acestora sunt de cele mai multe ori dezamagitoare. Se pare ca obstacole apar la tot pasul atunci cand cineva doreste sa ocupe un post de programator intr-o companie.

De ce acest proces devine parca din ce in ce mai greu?

Gasirea unui job care sa-ti ofere atat satisfactie profesionala, cat si personala, nu a fost niciodata o sarcina usoara. Cel mai bine stiu asta expertii din spatele site-ului ce ofera cursuri de specializare in IT, fasttrackit.org. Orice inceput de drum este greu si de multe ori cere sacrificii din partea celor ce-l parcurg.

Cei care tintesc pentru un post bine platit trebuie sa detina cunostintele de baza necesare in programare, dar si sa aiba motivatia de care au nevoie pentru a deveni profesionisti. Numai in acest mod angajatorii vor fi interesati de serviciile pe care le au acestia de oferit.

Meseria de programator – ce trebuie sa stim despre aceasta?

O echipa de profesionisti, precum este cea care sustine cursurile in programare despre care cei interesati pot afla mai multe pe site-ul www.fasttrackit.org, ne ies in intampinare cu o serie de lamuriri cu privire la diversele intrebari si curiozitati pe care le au cei interesati de o cariera in IT.

Daca este vorba despre un job de incepator, de ce sunt cerintele atat de mari? Probabil tuturor celor care lucreaza in programare li s-a intamplat ca la primul job sa fie suprasolicitati de catre angajatori.

Cum ar putea sa stie exact cum functioneaza lucrurile, avand in vedere ca se afla la inceput de cariera?

Ei bine, asta se intampla din cauza ca diversele companii disponibile nu doresc sa mai investeasca timpul necesar pentru a forma programatori care abia au absolvit studiile de specialitate. De multe ori, pentru un job entry – level cerintele depasesc imaginatia celor care tind spre un astfel de viitor. Dobandirea unor cunostinte de HTML, PHP MySQL, CSS, jQuery sau Javascript necesita timp, iar asta il poate oferi numai o companie care isi doreste ca angajatii sa fie formati dupa bunul lor plac. De preferat este un astfel de loc de munca pentru ca reprezinta cel mai bun mod de a avansa. Deja cei care vor detine si experienta cu Symfony, Drupal sau alte programe, sunt candidati ideali pentru anumite posturi.

Nu este neaparat nevoie sa fi lucrat pe un post similar inainte pentru a putea dezvolta o cariera in programare. Cu ajutorul unor cursuri profesionale oferite in cadrul programelor fasttrackit.ro, oricine se poate adapta cerintelor impuse de angajatori.

Astfel, cei interesati pot beneficia de un program de instruire organizat la Cluj de catre specialistii amintiti. In cadrul acestora se are in vedere consolidarea cunostintelor dobandite in urma studiilor universitare, pentu a putea intampina cu succes tehnologia care evolueaza zi de zi. De asemenea, este importanta cunoasterea celor mai bune strategii de a avansa si in mediul online. In ceea ce priveste proiectele care sunt demarate in decursul carierei de programator, acestea sunt tot mai multe si personalul pare sa se gaseasca cu dificultate.

Despre asteptarile mari pe care le au candidatii

Nu doar angajatorii au asteptari mari de la programatori. Candidatii care sunt incepatori trebuie sa stie ca este nevoie de multa rabdare pentru a avansa. Fiind vorba despre un domeniu complex, mereu in progres, si cunostintele trebuie sa fie actualizate pentru a tine pasul. Astfel, angajatorul asteapta sa i se ofere servicii pe masura asteptarilor financiare dorite.

Luarea initiativei in rezolvarea problemelor de programare

Este in regula ca un programator sa nu le stie pe toate, la fel cum este si normal. Cu toate acestea, atunci cand nu exista dorinta de a invata, de a progresa, respectivul angajat nu va deveni niciodata un bun programator.

Oricine este interesat de o cariera in programare trebuie sa invete si sa fie autodidactic. Pe langa cursurile de la facultate si cele suplimentare, documentarea individuala este foarte folositoare. Participarea la diverse internshipuri sau concursuri poate fi, de asemenea, utila in atingerea unor performante ridicate.

Astfel, oricine are motivatia necesara, precum si rabdarea pentru a invata si aprofunda cunostinte in domeniul programarii, poate deveni un profesionist de succes. Cei care doresc sa urmeze cursuri de specializare in acest sens pot accesa pagina fasttrackit.org.» Preluat de pe LivePr.ro
Invata sa devii un programator profesionist cu ajutorul specialistilor FastTrackIT org


Alte articole

Adauga comentariu