Interviu cu Jim Bagnola despre Leadership-ul Viitorului

Categorie: Afaceri, Video

I-am luat un interviu lui Jim Bagnola in preambulul serie de masterclass-uri "Leadership of the future" pe care le organizeaza in 24 mai la Bucuresti, in 31 mai la Cluj-Napoca si in 7 iunie la Timisoara.

In interviu l-am intrebat pe Jim ce parere are despre faptul ca: "Relațiile umane au fost grav afectate de pandemie. Războiul și criza energetică creează un puternic sentiment de instabilitate și nesiguranță. Incertitudinea, schimbarea continuă și expunerea pe mai multe canale la informații manipulate care alterează realitatea au creat un context foarte provocator pentru liderii din organizații. Competențele și capacitățile liderilor trebuie reformatate și recalibrate în funcție de noua realitate." Si ce parere are:

1. Ce trebuie sa faca liderii pentru a performa intr-o astfel de realitate?
2. Cum ar trebui liderii sa se adapteze si sa-si dezvolte abilitatile sociale si de comunicare in aceasta noua situatie hibrida a locului de munca, intr-un context de incertitudine data de realitatea actuala?
3. Cum pot liderii sa mentina sau chiar sa creasca productivitatea si implicarea echipei intr-un context dominat de schimbare si incertitudine?
4. Care sunt cele mai mari provocari cu care se confrunta liderii din zilele noastre, in viitorul apropiat si cum am trebui sa se pregateasca ei insisi si echipa lor pentru a le gestiona cu succes?
5. Cui se adreseaza seria de masterclass-uri? De ce recomanda participarea? Cum se va schimba viata personala si profesionala a celor care participa, daca vor pune in practica ceea ce afla si invata la masterclass?

Afla mai multe despre seria de masterclass-uri aici: https://bdcontent.eu/JBM2022


Video – Interviu cu Jim Bagnola despre Leadership-ul Viitorului


Sursa: Business Days

 


Alte articole