Intel isi anuleaza cel mai mare eveniment anual din cauza decaderii PC-ului

Categorie: IT & C

Cel mai mare producator global de procesoare a anuntat ca anuleaza cel mai mare eveniment anual, “Intel Developers Farum” (IDF) pe fondul schimbarilor care au loc pe piata de hardware dedicat pentru PC-uri, schimbari care au impus si o schimbare de abordare a companiei care se orienteaza catre construirea de procesoare pentru dispozitivele momentului, respectiv tablete si smartphone-uri.

Initial evenimentul era programat pentru perioada 15-17 august in San Frascisco, iar in cadrul sau compania isi anunta, in mod traditional noile produse. Anul acesta insa, scaderea pietei de PC-uri, principala piata de desfacere pentru procesoarele Intel, a impus si o schimbare de strategie care face ca IDF sa-si piarda din relevanta. Anularea evenimentului a fost confirmat de catre reprezentantii Intel. In acelasi timp, Intel pregatste o noua abordare in strategia de evenimente pe care urmeaza sa le organizeze.

Anularea IDF este o noua consecinta a tendintei de scadere a pietei de PC-uri, tendinta care, in ultimii cinci ani a devenit din ce in ce mai pronuntata. In acelasi timp, este un semnal foarte clar care indica eforturile de reorientare ale companiei.

Foto: www.thecollegeview.com

 


Alte articole

Adauga comentariu