Instagram permite folosirea de conturi multiple in aplicatie

Categorie: Pe scurt

Instagram le ofera utilizatorilor una dintre cele mai solicitate functii. Compania a anuntat luni faptul ca utilizatorii Instagram vor putea schimba mai multe conturi in aplicatia pentru iOS sau Android.

Instagram a testat o perioada lunga de timp aceasta optiune, care a fost disponibila pentru prima data pentru utilizatorii Android in luna noiembrie a anului trecut. Pentru utilizatorii de iPhone, aceasta optiune a devenit disponibila sapamana trecuta, odata cu actualizarea aplicatiei la versiunea 7.15.

Compania a confirmat faptul ca optiunea a fost parte componenta a actualizarii 7.15 atat pentru iOS, cat si pentru Android, insa poate dura cateva zile pana cand va fi disponibila pentru toti utilizatorii.

Odata ce functia este disponibila, utilizatorii o pot accesa in setarile contului. In momentul in care adaugi unul sau mau multe conturi aditionale, acestea pot fi schimbate intre ele apasand pe numele de utilizator din partea de sus a profilului. Aplicatia va afisa si imaginea de profil pentru a-ti fi mai usor sa vezi de pe ce cont postezi.

Datorita faptului ca utilizatorii nu aveau acces la aceasta optiune din interiorul aplicatiei, multi utilizatori au apelat la alte aplicatii pentru a posta si pentru a vedea postarile din conturi diferite, in acelasi timp. Odata cu aceasta schimbare, Instagram a spus ca pana in iunie 2016, majoritatea aplicatiile de acest tip vor pierde accesul la API-ul companiei.

Sursa Articol: Mashable / Foto: HypeBeast

 

Etichete: ,

Alte articole