Inovare și transformare în serviciile de afaceri clujene

8 februarie 2018

Cluj-Napoca, 08 februarie 2017. Asociația Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din România (ABSL), cea mai importantă organizație care reprezintă industria serviciilor de afaceri, organizează în data de 27 februarie 2018, la hotel Opera Plaza din Cluj-Napoca, conferința „Inovare, transformare și îmbunătățire continuă în spațiul BPO”. Evenimentul, aflat la a treia ediție, este dedicat profesioniștilor Business Process Outsorcing, Shared Services Centers și IT Outsourcing, companiilor membre și non-membre, autorităților locale și reprezentanților mediului de afaceri din Cluj-Napoca.

Scopul evenimentului este de a face cunoscute tendințele din domeniu, de a anticipa provocările și oportunitățile de anul acesta și de a pregăti participanții să se adapteze la schimbările viitorului, dar și de a facilita schimbul de bune practici între companiile din acest sector.

„În contextul expansiunii într-un ritm accelerat și a schimbărilor ce apar ca urmare a transformării și inovării din domeniul serviciilor pentru afaceri, acest eveniment vine să confirme angajamentul ABSL de a contribui la dezvoltarea sectorului în Cluj-Napoca. Astfel, în cadrul conferinței, ne propunem să facilităm schimbul de experiență și de bune practici și să găsim împreună soluții la provocările ce ne așteaptă în următoarea perioada”, a declarat Cosmin Pătlăgeanu, Președinte ABSL România.”

În cadrul conferinței, companii de succes precum ACCA, JLL, KPMG, SKANSKA și COS vor împărtăși din expertiza lor și vor oferi insight-uri asupra modului în care tendințele din 2018 vor afecta industria de outsourcing din România. De asemenea, companiile membre ABSL vor prezenta studii de caz, iar sesiunile de dezbateri vor implica participanții în discuții semnificative pe teme precum dezvoltarea industriei serviciilor partajate in Cluj-Napoca în următoarea perioadă și provocările proceselor de inovare și transformare.

Evenimentul se adresează comunității locale de servicii de afaceri din Cluj și din regiunea de vest a României și va fi moderat de către Ciprian Dan, Vicepreședinte ABSL și Liliana Bizău, Senior Account Manager ABSL.

Intrarea la eveniment se face pe bază de invitație, iar participarea este gratuită. Pentru rezervarea locurilor, înscrierile se fac pe www.absl.ro/event/cluj-napoca-business-mixer-2018/

Despre ABSL

Asociatia Business Service Leaders în România (ABSL) este cea mai importantă organizație care reprezintă sectorul de business services, adunând în componența sa cele mai importante companii din piață care își desfășoară activitatea în domenii precum Shared Services Center (SSC), Business Process Outsourcing (BPO), Information Technology Outsourcing (ITO), Research and Development (R&D).

Rolul ABSL România este de a sustine expansiunea sectorului de Business Service și transformarea acestuia într-un vector important al creșterii economice a României. Asociația își atinge obiectivele prin facilitarea colaborării principalilor jucători, angajarea autorităților și grupurilor de interes în dezvoltarea aspectelor operaționale cheie ale industriei.

Din ABSL România fac parte atât companii autohtone, cât și multinaționale de profil, lideri regionali și globali precum: Accenture Services, Allianz Worldwide Partners, APT Resources & Services, Arvato Services Romania, Be Think Solve Execute, Capgemini, Central Europe Technologies, Connections Consult, CRH Ciment Romania, DB Schenker, Deloitte Audit, DXC Technology, Ernst & Young, Eucom Business Language, Genpact Romania, Global Remote Services, Goodyear Dunlop Tires Operations Romania, H Group IT Expert, HP Enterprise, HP Inc Romania, Luxoft Professional Romania, Mazars Consulting, Microfocus, Microsoft Romania, Mood Media, Office Depot Service Center, OMV Petrom Global Solutions, Optima Solutions Services, PwC Romania, Process Solutions, Procter & Gamble Marketing Romania, Renault Business Services, Samsung SSCE, SCC Services Romania, SELIR, Societe Generale European Business Services, Stefanini Romania, TELUS International, TMF/UCMS Group Romania, UniCredit Business Integrated Solutions, Valoris Center, Vauban IT, Veeam Software, Vodafone Shared Services Romania, Webhelp, Wipro Technologies și WNS Global Services Romania.

De asemenea, ACCA, COS, Fine Law, HAYS, I Future, JLL, KPMG și SKANSKA susțin ABSL în calitate de parteneri strategici ai asociației.

Mai multe detalii despre ABSL găsiți pe www.absl.ro

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro