Influenta redimensionarii rotilor asupra functionarii masinii

Categorie: Comunicate de presa

Pe langa functia lor de a face contact cu soseaua si de a sustine masina, rotile au si un rol vizual asupra masinii. Tocmai de aceea exista atat de multe modele de jante, fabricate din diferite materiale, cu diverse modele. Pe jante pot fi montate o multime de modele de cauciucuri, pentru a obtine performanta, dar si un anumit aspect dorit de apartinator.

Unii proprietari circula toata viata cu pneuri standard si nici nu se gandesc ca situatia ar putea fi altfel. Altii, in schimb, aleg sa se bucure de libertatea de a jongla cu dimensiunile si formele, fapt care schimba radical aspectul si performanta masinii. Pneurile si anvelopele mai mari sunt un upgrade dezirabil nu numai pentru cei impatimiti de offroad, ci si pentru soferii de zi cu zi. Cu adevarat, anvelopele pot influenta functiile si performanta vehiculului, asa ca merita investitia.

Conducerea cu anvelope necorespunzatoare poate avea un impact nefavorabil asupra autoturismului, iar un upgrade al anvelopelor necesita si unul pentru jante. Exista mai multe avantaje si dezavantaje atunci cand luati in calcul schimbarea rotilor si jantelor, insa cu sustinerea necesara sigur veti reusi sa luati cea mai buna decizie.

Dincolo de un aspect vizual imbunatatit, niste roti mari, necesita anvelope mari, iar acestea impreuna cantaresc mai mult decat cele recomandate de producator pentru modelul respectiv. Acest lucru inseamna ca motorul va fi suprasolicitat, acceleratia ingreunata, prin urmare, si performanta mai slaba.

Ca si in precizarea anterioara, montand roti mai mari decat cele recomandate, motorul va fi suprasolicitat, prin urmare si consumul de combustibil va fi mai mare. Acest efect se observa, in general, la masinile cu motoare mici. Masinile cu multi cai putere oricum au un consum ridicat, asa ca, in acest caz, efectul in ceea ce priveste consumul va fi insesizabil.

Cauciucuri ieftine, cauciucuri de iarna sh | cauciucauto.ro

cauciucuri de iarna sh

Dintotdeauna, ce e mare costa mult, iar acest principiu se aplica si in cazul anvelopelor. Pentru cei care erau platiti sa plateasca pentru anvelope de dimensiuni mici, diferenta va fi mare, insa exista solutii pentru orice situatie. Pentru a obtine efectul dorit puteti incerca sa achizitionati niste anvelope second hand iar pretul platit va fi unul avantajos. In acest sens, puteti accesa http://cauciucauto.ro/. In acest depozit veti gasi cauciucuri de iarna sh, jante, dar si servicii de vulcanizare si hotel de anvelope.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Influenta redimensionarii rotilor asupra functionarii masinii


Alte articole

Adauga comentariu