Industria berii: jumătate din ingredientele folosite în producţie provin din România. Ponderea urcă până la 70% în cazul celor mai mari doi producători locali - Ursus şi Heineken România

25 februarie 2021

Jumătate din ingredientele folosite în producţia loca­lă de bere - cereale, hamei - provin din România, potrivit Aso­ciaţiei Berarii României. Acest lucru trebuie privit în con­textul în care industria locală de profil acoperă 97% din consumul intern, ponderea importului fiind foarte mică.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Industria berii: jumătate din ingredientele folosite în producţie provin din România. Ponderea urcă până la 70% în cazul celor mai mari doi producători locali - Ursus şi Heineken România".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro