Incursiune în bucătăria lui Samuel de Torriellec, un francez care s-a mutat în România acum 10 ani pentru a deschide apetitul consumatorilor locali pentru bucătăria din Hexagon

27 august 2019

I se spune chef Sam, iar numele său întreg dă şi denumirea restaurantului care funcţionează pe lângă hotelul Epoque din Bucureşti. Aşezat la doi paşi de parcul Cişmigiu, pitit printre străduţe care evocă şi astăzi cochetăria Micului Paris, L’Atelier de Samuel le Torriellec este restaurantul de gastronomie franceză al hotelului Epoque, deschis în toamna anului 2010.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Incursiune în bucătăria lui Samuel de Torriellec, un francez care s-a mutat în România acum 10 ani pentru a deschide apetitul consumatorilor locali pentru bucătăria din Hexagon".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro