InAlergare un eveniment sportiv susținut de Ballan Sports Wear și Metropolis Print

Categorie: Comunicate de presa

Ultimul weekend din iulie este marcat la Păltiniș de o tură de alergare montană cum se cuvine. Evenimentul ÎnAlergare lansează pe 30 iulie provocarea unei competiții interesante, căreia nu îi lipsesc provocările speciale lansate alergătorilor experimentați. Această ediție, cea de-a cincea din șirul de ture organizate sub denumirea deja consacrată, ÎnAlergare este susținută de brandul de echipamente sportive Ballan Sports Wear, brand propriu Metropolis Print. Susținerea constă în  echipamente sportive dedicate pentru alergare oferite concurenților în kit-ul primit la înscriere.

Competiția a crescut în popularitate de la ediție la ediție, reușind să adune din ce în ce mai mulți entuziaști ai turelor de alergare montană. ÎnAlergare se adresează tuturor atleților, indiferent de nivelul de pregătire. Astfel, organizatorii au pus la dispoziția participanților trei tipuri de curse, accesibile în funcție de nivelul de pregătire. Cei mai experimentați atleți se pot înscrie pentru proba de maraton care se desfășoară pe un traseu cu o lungime de 40 km și o diferență de nivel de 1900 m. Traseul propune un grad ridicat de dificultate, cu provocări care vor pune la încercare condiția fizică a participanților. Chiar dacă este o încercare grea, peisajul merită tot efortul depus.

Entuziaștii turelor de alergare montană, antrenați, dar care vor să participe pentru a-și construi experiență, se pot înscrie la proba de semimaraton, desfășurată pe un traseu cu lungimea specifică acestui tip de probă, respectiv 21 km. Diferența de nivel este de 1000 m, așa că traseul se anunță interesant pentru participanți. Ceea ce îi motivează pe atleți este cadrul natural deosebit al traseului care face din această tură o plăcere.

Evenimentul are și o secțiune rezervată familiilor. „Familia ÎnAlergare” este cursa părinților și a copiilor și este organizată pentru încurajarea sportului și promovarea beneficiilor activităților sportive. Organizatorii au pregătit un traseu frumos prin stațiunea Păltiniș, invitându-i pe cei care se înscriu la această probă să o descopere.

În acest an, în colaborare cu organizatorii ÎnAlergare, Ballan Sports Wear vine cu o inovație și, în același timp o surpriză pentru participanți. Pentru confortul alergătorilor, producătorul de echipamente sportive contribuie la kit-ul de concurs și cu un set de încălzitoare pentru mâini. În condițiile turelor de alergare montană, acest accesoriu își va demonstra utilitatea. Acest element de echipament pentru alergare a fost personalizat în culorile consacrate ale concursului.

ÎnAlergare este un eveniment care contribuie la promovarea sportului în zonă, dar și la nivel național. Alături de competițiile pentru amatori și profesioniști organizate în Sibiu și în împrejurimi, ÎnAlergare contribuie la construirea unui pol sportiv important în zonă.

Despre Metropolis Print și Ballan Sports Wear
Ballan Sports Wear este brandul de echipamente sportive personalizate al Metropolis Sibiu. Sub acest brand, compania sibiană pune la dispoziția echipelor de amatori și cluburilor sportive de juniori seniori. Metropolis Sibiu a investit în brandul Ballan Sports Wear o experiență în producția de echipament sportiv personalizat de peste 20 de ani, ceea ce oferă acestui brand o expertiză puternică în domeniu, axată pe nevoile specifice ale sportivului în funcție de nivelul său de performanță și de disciplina sportivă practicată. Brandul propune și o colecție profesională destinată exclusiv alergătorilor. Aceștia cor regăsi în Gama Speed Run, tricouri de alergare care asigură raportul optim între confort și susținerea performanței.

 

» Preluat de pe LivePr.ro – InAlergare un eveniment sportiv susținut de Ballan Sports Wear și Metropolis Print


Alte articole

Adauga comentariu