In octombrie, Bucuresti devine locul de intalnire al liderilor europeni din marketing. Invata, actioneaza, profita!

27 august 2012

Conferinta internationala “Leaders in Maketing” ii reuneste pe unii dintre cei mai buni specialisti din domeniu, pentru o zi de prezentari, dezbateri si ateliere de lucru interactive.
Evenimentul va avea loc pe 18 octombrie, la Wilbrook Center din Bucuresti si este organizat de de Oana Molodoi si Paul Renaud, parteneri Linked Events si Renaud.

In cadrul conferintei se vor discuta ultimele tendinte in marketing, media si branding identificate la nivel global de catre practicieni de top din marketingul international.

Conferinta „Leaders in Marketing” a luat nastere din dorinta de a crea un eveniment in care specialisti in marketing din Europa de Est si Romania sa aiba ocazia de a schimba idei, de a invata din experienta altora si de a fi inspirati de solutii practice identificate de lideri internationali de top. Este un eveniment substantial, memorabil, in care investesti o zi si castigi instrumente practice valoroase” a declarat Oana Molodoi, Linked Events.

Printre invitatii editiei 2012 se numara si Kate Hamilton, Marketing Director, Myriad Group AG.
Kate este un Marketing Manager extrem de talentat, specializat in marketing business to business din industriile IT, Telecom, Mobile si Comunicatii. Cu o experienta extinsa, Kate a coordonat si implementat campanii ce au castigat premii internationale pentru impactul direct asupra business-ului pentru care au fost dezvoltate.

Pe parcursul carierei sale in marketing, Kate a parcurs toate disciplinele cheie si a lucrat pentru companii precum Bull, Citizen Europe, PVI, Royal Mail, One-2-One (in prezent T-Mobile), Lucent Technologies si Avaya.

In 2003, Kate a pus bazele propriei companii de consultanta specializata in B2B Direct Marketing. De asemenea, sustine cursuri pentru o serie de colegii, inclusiv Oxford College of Marketing si a lucrat cu Institutul de Direct Marketing in cadrul caruia a sustinut cursuri de management B2B.

Din 2008 si pana in prezent, Kate este Director de Marketing al Myriad Group AG unde coordoneaza inclusiv segmentele de Branding & PR.

Pornind de la zeci de studii de caz si best practices, sesiunile de prezentari ale evenimentului vor expune strategii de crestere ROI pentru departamentele de marketing si sales, agentii media si PR, specialisti si consultanti in branding, social media, digital marketing. Evenimentul este organizat de Linked Events si Renaud.
Programul si agenda sesiunilor, prezentarea detaliata a speakerilor precum si resurse de marketing oferite gratuit pana la eveniment sunt disponibile pe site-ul conferintei, www.leadersinmarketing.ro
 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro