În dreptul carierei lui Jean-Rémi Caillon stau două stele Michelin, obţinute de unul dintre restaurantele ale căror bucătării le conduce, La Kintessence din Courchevel, Franţa. Cu ce ocazie a ajuns el la Bucureşti în luna mai?

„Legumele sunt subapreciate, am impresia că mâncăm prea multă carne şi tratăm legumele doar ca pe ceva adiţional. Eu vreau să le valorific mai mult.“

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "În dreptul carierei lui Jean-Rémi Caillon stau două stele Michelin, obţinute de unul dintre restaurantele ale căror bucătării le conduce, La Kintessence din Courchevel, Franţa. Cu ce ocazie a ajuns el la Bucureşti în luna mai?".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro