IMM Forum 2012: eveniment dedicat sectorului IMM-urilor din Romania

21 martie 2012

Romexpo S.A., impreuna cu partenerii sai, Camerele de Comert si Industrie din Romania, Guvernul Romaniei si Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM-uri au organizat in perioada 14-16 martie 2012, IMM Forum, un eveniment dedicat sectorului IMM-urilor din tara noastra.


Evenimentul a fost organizat sub forma de forum, oferind posibilitatea reprezentantilor companiilor de a discuta direct cu autoritati si institutii de profil. Workshop-urile si seminariile sustinute de catre expertii din domeniu si-au propus sa contribuie la sprijinirea unui mediu competitiv prin dezvoltarea spiritului antreprenorial.


Forumul IMM 2012 a reprezintat un tur de forta al sectorului IMM-urilor si a fost inaugurat in prezenta Primului Ministru al Romaniei, Mihai Razvan Ungureanu, a reprezentantilor institutiilor si organizatiilor publice si private de profil, care s-au aflat timp de trei zile fata in fata cu reprezentanti ai IMM-urilor din toata tara.


Pe parcursul dezbaterilor, au fost atinse subiecte si teme generale precum: “Atitudini pentru a da curaj antreprenorilor romani”, “Stimularea accesului la finantare”, “Incurajarea spiritului creativ si inovator al IMM-urilor si cresterea competitivitatii acestora”, “Dezvoltarea antreprenoriatului romanesc in randul tinerilor”, “Antreprenoriatul feminin”, “IMM-urile, partener si contribuitor in relatia cu statul”, “Romania - Brand antreprenorial”.


Aflat la prima editie, IMM Forum 2012 a reunit un numar de 22 expozanti, auditoriul inregistrand peste 500 de reprezentanti din mediul de afaceri romanesc, fapt ce confirma atat succesul editiei, cat si necesitatea organizarii de evenimente care sa impulsioneze si sa sustina acest sector.

 

ROMEXPO SA este o societate cu capital privat, avand ca actionar majoritar Camera de Comert si Industrie a Romaniei. Societatea este membra a Asociatiei Mondiale a Industriei Targurilor şi Expozitiilor (UFI), a Aliantei Targurilor din Europa Centrala (CEFA) a Asociatiei Internationale de Auditare a Statisticilor Expozitiilor (CENTREX) si a Asociatiei Organizatorilor de Targuri si Expozitii din Romania (ASOEXPO).

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro