Iată cum să te echipezi corect și cât te costă un echipament

Categorie: Comunicate de presa

Echipamentul este una dintre cele mai mari probleme ale motocicliștilor. De ce? Deoarece foarte multe tragedii ar fi putut fi evitate cu ajutorul unei protecții corespunzătoare. Noi ne dorim ca fiecare din voi să fie protejat corespunzător, iar prin intermediul acestui articol vom încerca să te ghidăm în alegerea unui echipament moto potrivit. Un echipament moto calitativ, dar și piese moto pot fi achiziționate de la moto gear. Moto gear este un magazin cu numeroase piese, accesorii și echipamente dedicate motocicletelor dar și jet ski-urilor, snowmobil-urilor și ATV-urilor.

Ce elemente de echipament moto găsești la moto gear?

Moto gear este un magazin online care deține o gamă variată de produse potrivite pentru toate gusturile. Echipa de la moto gear și-a dorit ca oricine să găsească ceea ce are nevoie, indiferent de buget, preferințe sau alte aspecte. Astfel, prin intermediul acestui magazin poți să îți creezi un echipament moto complet cu ușurință. La secțiunea de echipament moto de pe website vei găsi:

CĂȘTI ȘI VIZIERE ECHIPAMENT DE STRADĂ
Þ   Căști full face

Þ   Căști open face

Þ   Căști motocross

Þ   Viziere de schimb

Þ   Jachete textile bărbați

Þ   Jachete de piele bărbați

Þ   Jachete textile damă

Þ   Jachete de piele damă

Þ   Costum de ploaie

 

MĂNUȘI PROTECȚII
Þ   Mănuși sport de bărbați

Þ   Mănuși sport de damă

Þ   Mănuși cross de bărbați

Þ   Mănuși cross de damă

Þ   Mănuși mecanic

Þ   Protecție pentru coloană

Þ   Protecție genunchi

Þ   Protecție braț

Þ   Protecție piept

Þ   Brâu

 

ENDURO CROSS OCHELARI
Þ   Tricouri pentru bărbați

Þ   Tricouri pentru damă

Þ   Pantaloni pentru bărbați

Þ   Pantaloni pentru damă

Þ   Tricouri pentru copii

Þ   Ochelri de protecție

Þ   Ochelari de soare

Þ   Lentile de schimb

 

Care este costul mediu al echipamentelor moto?

Știm cu toții că echipamentele pot fi mai scumpe sau mai ieftine, iar ideal ar fi să alegi ceva mediu. Toate produsele de pe website-ul moto gear au un raport preț – calitate extrem de echilibrat, așadar la un preț mediu vei avea parte de o calitate destul de bună încât să te protejeze în caz de impact. În cele ce urmează îți vom prezenta prețurile pentru niște produse foarte cumpărate și îndrăgite de mulți clienți.

  1. Cască moto full face Icon Airflite Rubatone negru – 1439,7 lei
  2. Jachetă textilă Icpon Airform Battlescar gri – 1185 lei
  3. Jachetă de piele Icon Motorhead 3 negru – 1775 lei
  4. Mănuși sport Biltwell Borrego chocolate – 375 lei
  5. Mănuși enduro cross Thor Spectrum negru – 129 lei
  6. Protecție coloană Icon D 3 Viper 2 – 239 lei
  7. Protecție genunchi Icon Street Knee – 395 lei
  8. Protecție Icon pentru coate D 30 – 169,68 lei
  9. Protecție pentru umeri Icon D 30 – 185 lei
  10. Armură Icon Field Armour compresie cu protecții negru – 779 lei

Pentru mai multe prețuri la articole nu ezita să vizitezi site-ul moto gear și să descoperi chiar tu toate produsele pe care ți le pot oferi!

Alege-ți echipamentul corect!

O greșeală frecventă pe care o fac mulți începători este să aleagă greșit echipamentul moto. Prin acest lucru facem referire la model, material mărime și multe alte aspecte. Spre exemplu, dacă ai nevoie ca echipamentul să fie foarte confortabil, sugestia este să alegi un echipament textil. Echipamentele din piele atrag căldura vara și pot deveni cu adevărat inconfortabile.

De asemenea, mărimea este un alt aspect important. Încearcă să alegi echipamentul astfel încât să îți fie confortabil. Un echipament mult prea fix îți va crea probleme deoarece va fi incomod și te va distrage de la condus. Pe de altă parte, un echipament mult prea mare se poate agăța în diverse părți ale motocicletei, lucru care este de asemenea o mare problemă. Așadar, idealul este undeva între.

Vizitează website-ul moto gear și alege-ți echipamentul favorit!

Acum că știi mai multe detalii despre echipamente moto, te îndemnăm să vizitezi site-ul celor de la moto gear și să îți alegi chiar tu produsele favorite! Vei găsi o varietate mare de produse, astfel încât  chiar vei avea de unde să alegi orice îți dorești. Dacă ai nevoie de ajutor, poți contacta echipa moto gear oricând, iar ei te vor ajuta în luarea celei mai corecte decizii!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Iată cum să te echipezi corect și cât te costă un echipament


Alte articole