Husa care iti poate salva telefonul

Categorie: IT & C

Cu siguranta ca multi dintre voi ati avut la un moment dat situatii neplacute cand telefonul v-a cazut din mana, din buzunar sau de pe o masa si a inceput apoi sa dea semne ca nu mai functioneaza asa cum trebuie sau chiar mai rau, sa se zgarie, sa i se sparga ecranul sau chiar carcasa. Mai mult ca sigur ca nu ati avut o husa de protectie cand s-a intamplat asta, pentru ca probabil nu ati mai fi trecut prin aceasta situatie.

In trecut multi desconsiderau husele de protectie insa nici telefoanele mobile nu erau atat de fragile ca in zilele noastre pentru ca la inceput au fost doar putine modele cu ecran tactil, subiri si cu ecran foarte mare. De accea, pentru multe persoane, o husa nu era neaparat necesara. In prezent in schimb, o husa de protectie este absolut necesara atunci cand ne cumparam un nou smartphone. Desi aceasta poate ca nu va acoperi ecranul, marginile acesteia vor fi suficiente pentru a atenua o cadere cu fata in jos si pentru a-l proteja, cat timp suprafata de contact este plata.

O data cu diversificarea modelelor de telefoane s-au diversificat si modelele de huse, nu doar pentru a oferi o protectie optima telefonului dar si pentru a-l face sa arate bine, sa il scoata in evidenta, imagine fiind la fel de importanta pentru anumite persoane. Este nevoie insa de calitate, pentru ca rezultatele sa fie unele favorabile, de accea eu aleg mereu accesoriile GSM din magazinul Contakt Shop ale caror huse Samsung Galasy A9 2018 sunt complet pe placul meu, iar acesta este doar unul dintre multele modele pentru care putem gasi in magazinul online dar si in cele peste 170 de magazine din tara diverse accesorii GSM. Am ales sa mentionez acest model pentru ca si eu detin unul si tin foarte mult, nu atat la aspectul lui cat la siguranta lui dar unele dintre modelele de huse din magazin imi pot oferi ambele beneficii si la un prec accesibil.

Intentionez sa imi mai achizitionez probabil cateva modele de huse A9 2018 dar si alte accesorii utile dupa ce ma voi inscrie in Clubul Contakt, o campanie lansata de catre cei de aici, care le ofera membrilor o reducere de 50 de lei la urmatoarea comanda de 100 de lei, pana la 1 Februarie. Nimic mai simplu, tot ceea ce va fi nevoie a fac eu este sa imi aleg husele si celelalte accesorii de care stiu ca as putea avea nevoie. Probabil ca una dintre huse o voi oferi cuiva care detine acest model pentru ca eu unul o sa am ce sa fac cu atat de multe. Si voi va puteti inscrie foarte usor in Clubul Contakt nu doar pentru a beneficia de reduceri dar si pentru a fi la curent cu noutatile si ofertele magazinului.

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro


Alte articole