How To Web 2010 - cel mai important eveniment de antreprenoriat si tehnologie web a inceput

4 noiembrie 2010

Ieri a inceput la Hotel Intercontinental in Bucuresti conferinta How To Web 2010, cel mai important eveniment de antreprenoriat si tehnologie web din Europa de Est. Conferinta internationala How To Web va reuni pe parcursul celor 2 zile aproximativ 500 de participanti din Romania, Serbia, Bulgaria, Israel, Franta, Norvegia, Polonia si Marea Britanie si va numara peste 30 de vorbitori internationali ce vor aborda teme de la cloud computing pana la finantarea unui startup web.

 

Printre vorbitorii internationali care si-au anuntat prezenta la eveniment se numara Ramu Yalamanchi (CEO Hi5), Reshma Sohoni (CEO Seedcamp), Mike Butcher (Redactor-sef TechCrunch Europe), Patrick de Laive (fondator TheNextWeb.com) si Christian Heilmann (Yahoo! Developer Network).

Temele de discutie ale invitatilor se vor axa pe subiecte de interes pentru antreprenorii din zona tehnologiei web cum ar fi: inceputurile unei afaceri, finantarea acesteia, antreprenorii europeni si oportunitati pentru acestia, customer development, bootstrapping, pregatirea afacerii pentru investitie, etc.

 

In cadrul primei zile a conferintei va avea loc si finala competitiei internationale pentru antreprenori aflati la inceput de drum Startup Challenge. Din juriul competitiei fac parte Katy Turner (Eden Ventures), Reshma Sohoni (Seedcamp), Patrick de Laive (TheNextWeb.com), Alexandru Costin (Adobe) si alti specialisti in domeniu. Premiile pentru castigatorii competitiei sunt oferite de Adobe, Fundatia Post Privatizare, LeWeb, UK Trade & Investment si Gentica.

 

Cele 2 zile de conferinte vor veni in intampinarea antreprenorilor web si cu sesiuni practice de workshop sustinute de nume de referinta in domeniul tehnologiei. Temele abordate la workshop-uri vor fi atat teme de business, cat si teme de tehnologie, cum ar fi cloud computing, iar printre sustinatorii de workshop-uri se vor numara Mark Randall (Adobe) si Dragos Manac (Appnor).

Intrarea la eveniment se face numai pe baza de bilet sau invitatie.
 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro