Hotelurile de pe Litoral vor fi avizate in fiecare an

Noua Lege a Litoralului, aflata in stadiu de proiect, va stabili printre altele ca hotelurile din zone cu activitati sezoniere vor fi avizate in fiecare an, a declarat agentiei MEDIAFAX Lucia Morariu, secretar de stat la Ministerul pentru IMM, Comert si Turism. "Inainte de inceperea sezonului, proprietarii hotelurilor de pe Litoral vor trebui sa le deschida pentru verificarea starii acestora. Sunt unele hoteluri care au fost avizate acum zece ani, si intre timp starea lor s-a schimbat", a adaugat Lucia Morariu.

       
Potrivit secretarului de stat, in aceasta vara, prioritatea corpului de control al ministerului va fi Litoralul. "si nu neaparat hotelurile, cat proprietarii care inchiriaza apartamentele la negru", a precizat Lucia Morariu. Ea spune ca viitoarea Lege a Litoralului prevede si ca discotecile organizate in spatiile deschise vor trebui inchise cel tarziu la ora unu noaptea.
        
Lucia Nora Morariu, proprietara agentiei de turism Eximtur Cluj si fost presedinte al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), a fost numita joi in functia de secretar de stat la Ministerul pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale, prin decizie a premierului Tariceanu.
        

       
Ministerul pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale a preluat activitatile in domeniul comertului de la Ministerul Economiei si Comertului, activitatea privind mediul de afaceri din cadrul aparatului de lucru al ministrului de stat pentru coordonarea activitatilor din domeniile mediului de afaceri si intreprinderilor mici si mijlocii, precum si activitatea in domeniul turismului de la Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului, care isi inceteaza activitatea.

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro