Horváth & Partners: Consumul de produse din carne şi lactate ar putea creşte cu 1 mld. lei în perioada pandemiei de COVID-19

Sectorul producătorilor de mezeluri şi lactate poate fi unul dintre sectoarele mai puţin afectate de criza pandemiei de COVID-19 în contextul în care scăderea consumului de mezeluri şi lactate din categoria HoReCa, rezultat din închiderea temporară a restaurantelor şi limitarea semnificativă a turismului, va fi parţial compensată de o creştere a consumului produsă de cei 1,3 milioane de români reveniţi în ţară pe perioada pandemiei, potrivit unei analize a companiei de consultanţă în management, Horváth & Partners.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Horváth & Partners: Consumul de produse din carne şi lactate ar putea creşte cu 1 mld. lei în perioada pandemiei de COVID-19".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro