Horoscop 2020

Categorie: Comunicate de presa

Anul 2020 este pregatit sa aduca schimbari pozitive pentru toate semnele Zodiacului. Prin urmare, 2020  va fi cu siguranta plin de vibratii pozitive si fericire. Previziunile astrologiei pentru 2020 preconizeaza ca semnele de Foc (Berbec, Leu si Sagetator) vor experimenta multa emotie, semnele Pamantului (Taur, Fecioara si Capricorn) vor prezenta miscari logice si semnele de aer (Gemeni, Balanta si Varsatorul) for fi axate pe progres. Semnele de apa (Rac, Scorpion si Pesti) vor observa o trezire care ii va ajuta sa gaseasca succesul. Vezi aici HOROSCOP complet.

Din pozitia sa confortabila in zodia pe care o conduce (Capricorn), Saturn conduce spectacolul in acest an. Concentrat pe realizari si succes, Saturn te propulseaza sa mergi dupa ceea ce vrei. Obiective stabilite. Urmati un plan. Saturn te provoaca sa faci tot posibilul. Esti pregatit?

Puternicul Marte va va ajuta sa ajungeti acolo unde doriti sa mergeti – si repede. Pe masura ce Marte incepe anul intr-un Berbec energetic, ambitios, veti putea trece imediat din ianuarie unele lucruri din lista de sarcini. Vibe-ul competitiv a lui Marte in Berbec va ofera un sentiment pozitiv de realizare inca de la inceput.

Anul cosmic nu este complet fara a mentiona cele trei perioade retrograde ale lui Mercur, asa ca asteptati-le in martie, iulie si noiembrie. Toate cele trei cicluri sunt cufundate in semne emotionale de apa, deci lupta cu sentimentele va fi norma. Cheia pentru a trece printr-un Mercur retrograd in acest an este sa va urmati intuitia. Daca se simte corect, probabil este corect.

Micul, dar semnificativul Pluton viziteaza si anul acesta Capricornul muncitor. Retrogradeaza intre sfarsitul lunii aprilie si inceputul lunii octombrie, apoi se incheie anul direct. Reconstructia de la sol este punctul central al acestui tranzit, oferindu-ti credinta ca daca il vrei prost si incerci in greu, orice este posibil.

Semnele focului (Berbec, Leu si Sagetator) sunt provocate de emotie si nu exista lipsa lor in acest an. Cu Jupiter expansiv in Sagetator iesind pana la inceputul lunii decembrie, va bucurati de un amestec de distractie si aventura. Calatoriti si invatati din alte culturi cat mai mult posibil. Zeita iubitoare Venus nu intra in nicio perioada retrograda, iar starea de spirit este pasionala si agresiva atunci cand petrece timpul in semnele de foc (Berbec la sfarsitul lunii aprilie, Leu la sfarsitul lui iulie si Sagetator la inceputul lunii noiembrie). Traducere? Nu va lipsi emotia in viata ta de dragoste!

Semnele Pamantului (Taur, Fecioara si Capricorn) folosesc logica mai mult decat alte semne, asa ca sunteti fericiti de plasarea lui Saturn in Capricornul pamantesc si practic. Aceasta este o energie legata de pamant cu care va puteti conecta (mai ales cand vine vorba de a tinde spre detalii). Saturn de la sfarsitul lunii aprilie pana la jumatatea lunii septembrie perpetueaza incetinirea, totusi, impiedicandu-ti temporar progresul. Jupiterul extensiv intra si in Capricorn la inceputul lunii decembrie, sporindu-ti dorinta de a invata. Explorarea obiectivelor educationale, studierea si citirea te vor ajuta sa treci la nivelul urmator.

Semnele aeriene (Gemeni, Balanta si Varsator) se confrunta cu Uranus cu miscare lenta (care stapaneste Varsatorul), facand trecerea de la Berbec inflacarat la Taur cu miscare mai lenta la inceputul lunii martie. Aceasta energie nepotrivita poate impiedica progresul, incetinind munca grea. Venus concentrat pe bani se muta in zodia Gemeni la inceputul lunii iunie, prezentand cateva oportunitati excelente de a face bani. Fii practic, nu te rataci si urmareste-ti atentia asupra premiului.

Vestea cea mare pentru semnele de apa (Rac, Scorpion si Pesti) in acest an este ca gazduiesti ciclurile lui Mercur (martie in Pesti, iulie in Rac si noiembrie in Scorpion). Cand planurile tale se lovesc de un blocaj, foloseste-ti intuitia pentru a le deturna. Neptunul eteric este retrograd la Pesti intre sfarsitul lunii iunie si sfarsitul lunii noiembrie, astfel incat zambetele pot fi intrerupte temporar. Daca ati trait in negare, aceasta ar putea fi o trezire foarte nepoliticoasa. Odata ce primiti vocea ratiunii, totusi, anul dvs. ar trebui sa aiba mai mult succes.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Horoscop 2020


Alte articole