HORNBACH isi extinde reteaua din Romania cu un nou magazin, la Sibiu

Categorie: Afaceri

Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, îşi continuă expansiunea pe piaţa din România şi anunţă deschiderea celei de-a şasea locaţii din ţara noastră, în următorul an financiar (martie 2015 – februarie 2016). Noul magazin Hornbach va fi amplasat în Sibiu, în fosta locaţie OBI.

„Hornbach a preluat fosta locaţie OBI din Sibiu, închisă încă din luna iulie a acestui an, şi, în următoarea perioadă, vom începe reamenajarea acesteia şi transformarea sa într-un magazin la standardele Hornbach”, a declarat Mugurel Horia-Rusu, Directorul General al Hornbach.

Acesta a adăugat că deschiderea noii locaţii este planificată pentru următorul an financiar (martie 2015 – februarie 2016).

Noul magazin din Sibiu va dispune de o suprafaţă de vânzare interioară de 10.000 de metri pătraţi şi urmează a fi reamenajat la standardele Hornbach în lunile următoare. Potrivit reprezentantului companiei, poziţia noului magazin este avantajoasă din punct de vedere al traficului, aflându-se pe artera nordică a oraşului, în direcţia Mediaş, aproape de punctul de intrare pe autostrada Sibiu Nord.

„Noul magazin Hornbach va asigura locuri de muncă pentru aproximativ 100 de persoane, iar interviurile de angajare sunt planificate pentru primăvara anului 2015”, a mai adăugat Mugurel Horia-Rusu.

Hornbach operează deja în România cinci magazine de materiale de construcţii şi grădinărit, oferind un sortiment bogat de produse adecvat atât pentru profesionişti, cât şi pentru amatori. Trei dintre magazinele Hornbach se află în Bucureşti, alături de unul în Braşov şi unul în Timişoara. Astfel, prin deschiderea locaţiei din Sibiu, compania îşi consolidează prezenţa în Transilvania.


Alte articole